Acer Aspire 5749-2354G75Mnkk

Laptopul Acer Aspire 5749-2354G75Mnkk e unul dintre acele modele care performante însă pentru aplicații office, filme și internet. Deci nu prea bun pentru jocuri mai noi dar se descurcă în jocurile mai vechi, cele din browser sau 2D. Configurația acestuia cuprinde un procesor Core i3 model 2350M, 4GB de RAM și hard de 750 GB. Bineînțeles placa video e una integrată și anume cea din procesor – Intel HD Graphics 3000. Putem trage concluzia ca că e vorba de un laptop cu cu procesor Sandy Bridge iar design-ul său e unul reușit deoarece suprafețe lucioasă sunt doar în partea ecranului (ramă). Era interesant dacă avea un logo pe mijlocul capacului nu ca și cele eMachines, în colț. Nu aveți nevoie de cine știe câți bani deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Amd postat aceste poze ca să vă faceți o idee despre cum ara arăta acesta pe gri:

Deschis
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul Intel Core i3-2350M de 2.3 GHz e unul din a doua generație care e însoțit de placa video Intel HD Graphics 3000. Pentru că acesta e integrată în procesor, performanțele grafice sunt mai bune decât la modelele GMA. Are un ecran lucios LCD LED care oferă un contrast foarte bun și deci o calitate video decentă în special că are o rezoluție HD+. Memoria RAM de 4GB poate fi mărită la 8GB dar nu cred că ar avea rost cât timp nu e un model pentru gaming. Spațiul de stocare suficient chiar și pentru cei pasionați de filme – 750 GB.

restul dotărilor sale sunt după cum urmează: card reader, difuzoare stereo, DVD, cameră web, WLAN, LAN, VGA, HDMI, ieșire audio, microfon și trei USBuri 2.0. Dispune de un acmulator foarte bun de 6 celule și o tasttură numerică. Dacă doriți să schimbați sistemul de operare preinstalt, vă recomand Windows 7 pe 64 de biți.

Dacă sunteți un gamer „de modă veche” adică care preferă jocurile mai vechi, configurația acestuia e numai bună:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor din seria Sandy Bridge, autonomia oferită e peste medie, hard disk mare, rulează jocuri mai vechi fără probleme și design reușit.

Minusuri: nu-mi place poziționarea logo-ului de pe capac.

Concluzie

Acest Aspire 5749-2354G75Mnkk e recomandarea mea în acest buget dacă căutați un laptop cu autonomie decentă, viteză de procesare și să nu fie prea scump. Jos am pus un clip cu un model foarte similar din punct de vedere estetic:

Te-ar mai putea interesa