Acer Aspire 5749-2354G50Mnkk

Acest laptop Acer Aspire 5749-2354G50Mnkk e o recomandarea mea pentru cei care nu sunt pasionați de jocuri iar pentru acei bani doresc mai multă viteză de procesare (adică un procesor mai puternic). Acesta vine cu procesor Intel Core i3 (cel mai recomandat pentru utilizare office), o memorie de 4 GB de RAM (multitasking bun) și hard spațiu pe care puteți să copiați o mulțime de filme – de 500 GB. Dacă considerați că are un preț prea mare, o altă recomandare ar fi un Aspire 5749Z-B962G50Mnkk care vine c procesor Dual Core. Ambele arată la fel, adică au o carcasă gri și care e destul de robustă. Nu vi-l recomand dacă sunteți un împătimit al jocurilor 3D recent lansate, dar la jocurile din browser, flash sau mai vechi nu veți avea probleme. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capacul
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Core i3 e un model 2350M care are o frecvență de 2.3 GHz și un cache de 3MB. Performanțele laptopului se datorează în mare parte procesorului iar pentru că are o placă video integrată în el, veți putea viziona chiar și filme 1080p. E vorba de placa grafică Intel HD Graphics 3000 care după cum vedeți are suport HD și e destul de folosită. Acesta are un consum redus de energie și de aceea autonomia laptopului va fi una puțin mai mare decât a unui laptop de gaming sau multimedia (3-4 ore).

Acesta are un ecran de 15.6 inci LCD LED cu protecție Glare. Rezoluția acestuia e una HD și deci puteți savura alături de prieteni filme HD dar și la calități video inferioare. Memoria RAM are o capacitate de 4 GB la 1066 MHz și poate fi extinsă ușor la 8GB deoarece are un slot liber. Hardul de 500 GB e ideal pentru cei care vor să stocheze o mulțime de filme și melodii pe laptopul lor. Vine cu următoarele dotări: cameră web, DVD, difuzoare, card reader, VGA, ieșire audio, trei USBuri de tipul 2.0, microfon, HMDI, WLAN și LAN. Cântărește undeva la 2.4 kilograme și e vine cu tastatură numerică și sistem de operare Linpus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț destul de acceptabil având în vedere că are Core i3, 4 giga de RAM, autonomie decentă, HDMI, carcasă rezistentă la abuzuri etc.

Minusuri: nu are USB 3.0.

Concluzie

Acest Acer Aspire 5749-2354G50Mnkk e una dintre cele mai bune laptopuri office din acest buget și spun asta deoarece e ieftin și funcțional. Jos se poate vedea un model foarte asemănător cu acesta:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5749-2354G50Mnkk”

  1. L-am achizitionat pe post de laptop de birou sotiei mele. Il are de cateva zile si se poate spune ca e o achizitie rentabila si inteligenta in acelasi timp deoarece Acer ne ofera posibilitatea de a cumpara ceva mai ieftin datorita unei garantii de doar un an. Daca cineva nu e multumit de garantia mica atunci se poate cumpara acea extensie de pana la 3 ani cum cred ca o sa facem si noi daca se mai poate.
    Laptopurile Acer chiar sunt bune si modelele cu procesoare core i rup gura targului. Nu stiu cum se descurca in jocuri deoarece nevasta nu e gamer, doar gamer pe Facebook si acolo nu-ti trebuie cine stie ce resurse de sistem.
    Chiar daca initial l-am cumparat pentru ea, acum eu stau mai mult la el deoarece e foarte comod de scris pe el fata de vechiul meu IBM.

Comentariile sunt închise.