Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mncc

Un laptop destul de bun pentru sarcini multimedia dar și la jocuri e acest Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mncc care vine cu un preț foarte bun în opinia mea. Are una dintre cele mai noi plăci grafice de la Nvidia care e dotată cu tehnologie Optimus și acest lucru îi garantează o autonomie mare. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și acest preț mic se datorează faptului că are procesor Pentium dual core. Filmele o să se vadă foarte bine deoarece ecranul e unul cu o rezoluție superioară HD.

Poze

Aspectul acestui 5742ZG-P624G50Mncce unul caracteristic seriei ZG și G-ul de la sfârșit de arată că e vorba despre un laptop cu grafică dedicată care ar putea fi folosit cu succes și la gaming. Placa nVidia GeForce GT 610M are doar 1GB memorie RAM însă acest lucru e unul foarte bun, iar cei 64 biți sunt suficienți pentru jocurile de ultimă generație.

Deschis
Așa arată
Întredeschis

Specificaţii tehnice

AS5742ZG-P624G50Mncc vine cu un Intel Pentium Dual-Core P6200 și cip grafic 610M de la Nvidia. Deoarece are Optimus, bateria e una care ține destul de mult, adică undeva la 3 ore. Vine și cu sistem de operare Linux, dar cel mai bine e să vă instalați Windows 7 pentru a beneficia de toate dotările laptopului. Culoarea notebook-ului e maro – brown, iar tastatura numerică e prezentă și vă va ajuta la introducerea mai rapidă a numerelor.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; garanția sa poate fi mărită; designul e unul actual și construcția fiind una robustă nu o să aveți probleme în a utiliza mai agresiv; vine cu 4GB memorie RAM și la nevoie îi mai puteți adăuga încă 4 pentru a face 8; hardul e unul foarte încăpător de 500 giga; porturile sunt numeroase și vine chiar cu VGA și HDMI.
Contra: procesorul putea fi unul i, adică core i3 Sandy Bridge.

Concluzie

Dacă vrei o soluție de laptop bun pentru o multitudine de sarcini atunci îți recomand acest Acer. E bun la jocuri, dar nu ideal, iar dacă vrei ceva special pentru jocuri atunci ar trebui să te orientezi înspre o soluție care are 17 inci și placă video pe 128 biți. Dacă vrei să folosești acest model și la filme atunci o să vezi că e foarte bun deoarece ecranul său e unul HD+ și o să poți vedea chiar și filme 1080p dacă o să setezi corespunzător programul de văzut filme.

Te-ar mai putea interesa