Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mnrr

Laptopul Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mnrr nu e unul de fete, chiar dacă e roşu, ci este un model pentru persoanele care vor un notebook special. Vine la bord cu procesor Pentrium din generaţia anterioară fiind unul non Sandy Bridge dar tot e foarte bun deoarece are două nuclee. Venind cu placă video dedicată înseamnă că o să vă puteţi juca jocuri noi pe o placă care are 128 biţi. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi chair dacă are un cost mic, asta e deoarece are doar un an garanţie… care poate fi mărit la 3.

Poze

Această serie e destul de asemănătoare cu seria 5336, iar aspectul exterior e identic. Acest lucru se poate vedea atât din cele două imagini postate alături, cât şi din preview-ul video de la final.

Tastatura e comodă
Capacul cu logo-ul Acer

Specificaţii tehnice

Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mnrr e un model apărut de curând şi vine cu hardware destul de nou şi tehnologii aferente de top. Vine cu nVidia Optimus care e o tehnologie care presupune că placa video dedicată e dezactivată când nu vă jucaţi şi astfel bateria calculatorului o să ţină undeva la 3-4 ore.

O altă tehnologie cu care vine acest laptop e cea dual core care e la procesor şi presupune că aplicaţiile vor fi rulate mai repede şi jocurile vor merge mai bine.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe roşu; preţul nu e mare; hardul e mare, iar memoria de 4 giga poate fi extinsă până la 8 giga de RAM; placa video e una de gaming venind în variante pe 64 şi 128 biţi (cred că acesta are 128); bateria ţine decent; va putea fi folosit din prima deoarece vine cu OS, mai exact cu Linux, dar eu vă recomand instalarea de Windows 7, nu XP sau alte tâmpenii.
Contra: singurul minus care-l are e faptul că are garanţie standard doar de un an, dar nu trebuie să vă faceţi probleme pentru că se poate extinde până la trei ani.

Concluzie

5742ZG-P624G50Mnrr e un model bun pentru gaming şi pe el vor merge jocuri noi, însă trebuie să reţineţi că nu e un laptop special pentru jocuri, ci mai mult unul multimedia bun la de toate. Clipul de alături demonstrează că arată similar modelelor din 2011 şi în special se aseamănă cu seria 5336.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mnrr”

  1. Eu as spune ca arata ca restul laptopurilor Acer de anul trecut si nu neaparat cu seria de care spuneai tu. Eu am un model rosu tot asemenator si sunt foarte multumit chiar daca are doar un an garantie.

Comentariile sunt închise.