Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mnkk

Acest laptop Acer Aspire 5742ZG-P624G50Mnkk face parte din categoria multimedia deoarece are o placă video dedicată pe 64 de biți foarte bună, procesor Dual Core și 4 giga de RAM. Deci e o configurație bună pentru redarea filmelor 1080p și dar și a unor jocuri mai noi dar numai la detalii mici spre medii. Dacă doriți să vă recomand o alternativă la acesta atunci Aspire 5742G-374G50Mncc e modelul care-l căutați deoarece are un preț mai mare și o configurație de gaming. Carcasa e destul de reușită fiind puțin texturată și deci e rezistentă la zgârieturi spre deosebire de carcasele lucioase. Același lucru pot spune și despre tastatura sa (plăcută la atingere și ergonomică). Chiar dacă placa video e pe 64 de biți, performanțele sunt destul de bune clasându-se destul de bine în clasa 3. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Așa arată
Întredeschis

Specificații tehnice

Procesorul e unul Dual Core de la Intel model P6200 de 2.1 GHz. Acesta vine cu un cache de 3 MB și o placă video Intel HD Graphics integrată în el. Deci puteți viziona fără probleme chiar și filme 1080p în special că are ieșire HDMI. Display-ul LCD vine cu tehnologie de iluminare LED pentru un contrast mai bun și un consum redus de energie. Rezoluția acestuia e la 1366 cu 768 pixeli pentru o diagonală de 15.6 inci. Pentru a te juca jocuri și a utiliza un sistem de operare gen Windows 7, memoria RAM de 4 GB 1066 MHz e suficientă în special că Windows 7 necesită doar 1 GB. Dar pentru performanțe mai mari în jocuri puteți opta pentru un upgrade la 6 sau 8 GB. Spun asta pentru că acest laptop vine și cu o placă video dedicată. Acesta e GT 520M de la NVIDIA și vine cu o memorie video de 1 giga.

Deci putem spune că avem un laptop care poate îndeplini aproape orice sarcină și toate acestea la un preț destul de bun. La capitolul multimedia 5742ZG-P624G50Mnkk vine cu DVD, cameră web, un difuzor și card reader. Pe partea de porturi și comunicații are trei USB-uri 2.0, o ieșire audio, port VGA, LAN, HDMI, microfon și WLAN. Autonomia de funcționare a acestui laptop e asigurată de un acumulator de 6 celule bun, mai precis e vorba de o durat de viață de peste 3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine, poate reda filme Full HD, plavă video bună pentru acel preț, procesor Dual Core, autonomie mare dar numai în mod Office și HDMI.

Minusuri: are doar un difuzor.

Concluzie

Acest Acer numit Aspire 5742ZG-P624G50Mnkk e recomandarea mea într-un buget modic și cu care puteți juca jocuri precum NFS sau Fifa la maxim.

Lasă un comentariu