Acer Aspire 5742ZG-P613G64Mncc

Un model de laptop Acer Aspire 5742ZG-P613G64Mncc ar putea fi următoarea voastră alegere și spun aceasta pentru că are o configurație pentru cei pasionați de jocuri și vine cu un preț imbatabil. După cum vedeți la partea de design acest model nu a suferit modificări, adică arată exact ca și celelalte modele din seria 5742, doar că acesta vine pe maro. Acesta e o alternativă mai ieftină la 5742G-373G50Mncc. După cum am precizat anterior, configurația (procesor Dual Core, 3 giga de RAM și placă video de 1 giga) este suficientă pentru a juca orice joc de pe piața actuală la detalii medii sau maxime. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și deci ar trebui să profitați de acest preț foarte bun.

Poze

Deschis 2
Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul Dual Core P6100 care are performanțe similare unui Core i3. Acesta vine cu o frecvență de 2 GHz, cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul de 15.6 inci este unul LCD LED cu o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Acest procesor vine și cu placă video integrată Intel HD Graphics care o puteți folosi pentru vizionarea de filme HD și Full HD, după preferințe.

Memoria RAM de 3 giga are o frecvență de 1066 MHz. Hard disk-ul vine cu un spațiu de stocare de 640 de giga și este destul de performant că doar este unul SATA. Placa video nVIDIA GeForce GT 520M are o memorie video de 1 giga și deci este o placă grafică performantă pentru un laptop. Cu aceasta puteți juca o mulțime de jocuri sau puteți chiar să folosiți aplicații de editare 3D.

La capitolele multimedia, comunicații și porturi vine cu unitate DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, Wi-Fi, trei USB-uri 2.0, o ieșire audio, mufă RJ-45, port VGA și port HDMI.

Păreri pro și contra achiziției

Are o greutate de 2.6 kilograme, care o găsim mai la toate modelele. Autonomia bateriei de 6 celule este de 3 ore dar numai dacă folosiți placa integrată și faceți unele setări. Ca și sistem de operare are Linux, iar acest model vine cu tastatură numerică și cu dimensiuni decente pentru ca să fie un model portabil. Placa video nu este una dintre cele mai bune dar poate pe viitor, pe astfel de modele vom găsi un GT 540M sau un model similar de la AMD.

Concluzie

Acest Acer numit 5742ZG-P613G64Mncc este o alegere ieftină și cu siguranță mulți vor opta pentru acest model datorită prețului și configurației decente.

Te-ar mai putea interesa