Acer Aspire 5742Z-P624G32Mnrr

Dacă te interesează un laptop ieftin care să fie destul de bun la gaming (pe Facebook) atunci cred că ar fi destul de bun un Acer Aspire 5742Z-P624G32Mnrr deoarece are procesor Pentium model P6100 și placă video cu memorie nededicată. Această placă e un Intel HD și de aceea nu e un laptop ideal pentru jocuri, dar dacă vrei un notebook care să fie bun la jocuri și ieftin în același timp atunci e bun. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie să recunoaștem că nu o să găsești ceva care să arate așa de bine la acești bani.

Poze

Aspectul e unul caracteristic seriei 5742, iar Z-ul de la final ne arată că are grafică integrată. Ecranul e unul de 15 inci și din această cauză o să puteți viziona filme HD la calitate maximă. Culoarea laptopului e roșie și se poate vedea că are tastatură numerică în partea dreaptă a dvs. Pentru mai multe impresii vă recomand clipul de la final.

Tastatura e comodă
Capacul cu logo-ul Acer

Specificaţii tehnice

Acer 5742Z-P624G32Mnrr e un Aspire apărut prin luna aprilie a anului 2012 și se recomandă prin procesorul P6100, cei 4GB memorie RAM, hardul încăpător de 320 GB și placa grafică Intel care se descurcă de minune în jocuri. Performanțele sunt foarte asemănătoare cu cele ale modelului 520M însă nu are memorie dedicată. Vine cu Linux și în acest fel o să-l puteți folosi din primul moment când ajunge acasă.

Păreri pro şi contra

Pro: procesorul e unul dual core care nu consumă deloc mult curent; are un preț incredibil de mic; vine cu o garanție extensibilă; bateria ține undeva la 3 ore jumătate; are numeroase porturi printre care se numără HDMI; sunetul e destul de bun, însă cred că ar fi util un sistem 2.1 pentru un sunet mai bun în timpul filmelor; vine cu sistem de operare gratuit, dar eu vă recomand să-i instalați Windows 7 64 biți pentru o experiență desăvârșită
Contra: nimic deoarece e ieftin și performant.

Concluzie

Se poate vedea că AS5742Z-P624G32Mnrr e un model exemplar din seria 5742Z și dacă vreți ceva cu care să vă puteți juca unele jocuri la sfârșit de săptămână atunci acest P624G32Mnrr ar fi recomandarea mea. Pentru a vă face mai bine o părere despre ce poate Acer în materie de design vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa