Acer Aspire 5742Z-P624G32Mncc

Dacă doriți un laptop accesibil dar să nu fie unul la fel de performant ca un netbook, acest laptop Acer Aspire 5742Z-P624G32Mncc e o posibilă recomandarea deoarece are procesor Dual Core. Nu vi-l recomand dacă doriți să jucați jocuri mai noi, însă în jocuri 2D sau mai vechi nu veți avea probleme. Un astfel de laptop e bun pentru aplicații office, navigare web și aplicații. Deci poate fi un înlocuitor bun pentru vechiul PC însă acesta e o soluție portabilă și mult mai compactă. Puteți spune adio cablurilor dar dacă optați pentru un laptop, vă recomand și un router wireless. Un astfel de model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Cel mai bun laptop pentru jocuri
Deschis

Specificații tehnice

Din păcate acesta nu vine cu o configurație foarte nouă dar satisfăcătoare pentru utilizare Office. E vorba de un P6200 de la Intel care are o placă video integrată – Intel HD Graphics. Acesta poate reda 720p fără probleme dar și unule filme 1080p. Având în vedere că e un model de dimensiuni normale, ecranul său are o diagonală de 15.6 inci și o rezoluție HD+. Ca și alte ecrane și acesta vine cu protecție lucioasă numită și glare.

Având în vedere că vine cu Linux și 4GB de RAM, cel mai bun sistem de operare are fi Windows 7 pe 64 de biți. Chiar dacă poate fi mărită la 8GB, multitasking-ul e și așa foarte bun. Capacitatea de stocare e destul de mică deoarece vorbim despre un HDD de 320 GB. Dar acesta poate fi înlocuit sau se poate opta pentru un model extern de 1TB (dacă vă plac filmele). Și restul dotărilor sunt foarte importante: unitate DVD, card reader, un difuzor, cameră web, WLAN, LAN, HDMI, VGA, o ieșire audio, trei USBuri 2.0 și microfon. Autonomia oferită de acumulator poate să ajungă la chiar și la peste 3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ieșire HDMI care vă poate fi de folos atunci când doriți să conectați un TV sau monitor la acesta, autonomia e decentă și e aceeași ca și la restul modelelor în acest buget.

Minusuri: cred că un minus ar fi lipsa difuzoarelor stereo.

Concluzie

Acest Aspire 5742Z-P624G32Mncc poate fi următoarea voastră alegere numai dacă aveți un buget corespunzător, nu sunteți pasionați de jocuri (sau poate aveți deja o consolă) sau nu doriți să dați prea mulți bani pe un laptop.

Te-ar mai putea interesa