Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5742G-384G32Mnkk

Un notebook apărut de curând e Acer Aspire 5742G-384G32Mnkk și se remarcă prin tehnologia nouă și utilă care o incorporează. Nu costă deloc mult și vine cu placă video din 2011-2012, mai exact e vorba despre un GeForce 610M de 1GB, și cu procesor i3. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și trebuie recunoscut că la acești bani găsești puține laptopuri bune pentru mai multe tipuri de sarcini cum e acest AS5742G-384G32Mnkk.

Poze

Aspectul lui Acer 5742G-384G32Mnkk e unul caracteristic seriei 5742, iar G-ul de la final ne arată că e un laptop destul de bun și pentru gaming. Totuși dacă vreți un laptop special pentru jocuri eu vă recomand un laptop care are o placă video cu memorie pe 128 biți (cum e 5750G-2454G50Mnkk) deoarece aceasta are doar 64.

Deschis

Cel mai bun laptop pentru jocuri

Aproape închis

Specificaţii tehnice

Modelul 384G32Mnkk are un ecran de 15,6 inci și pe acest ecran vor putea fi urmărite filmele HD cât și cele Blu-ray deoarece e vorba despre un ecran HD+. Memoria instalată e de 4GB și se poate instala încă un modul de 4 giga. Vine cu procesor Intel Core i3-380M 2.53GHz și în combinație cu tehnologia Optimus de la nVidia laptopul scoate o autonomie impresionantă de circa 3 ore. Eu recomand în general laptopuri cu procesoare Intel dacă vă preocupă foarte mult autonomia.

Păreri pro şi contra

Pro: vine dotat cu multiple porturi printre care se numără HDMI; procesorul e unul capabil care are două nuclee; bateria ține undeva la 3 ore; greutatea calculatorului e una mică; aspectul e unul caracteristic laptopurilor Acer din seria anului 2011 și se poate spune că arată destul de bine pe culoarea neagră. Foarte bine e că laptopul are tastatură numerică și de aceea o să-l puteți folosi eficient și la introducerea diferitelor numere.
Contra: nu are USB 3 și un alt minus ar fi hardul care are o capacitate de doar 320 de giga.

Concluzie

Recomand acest laptop tuturor acelora care sunt pasionați de jocurile pe calculator ori acelora care vor un laptop util pentru mai multe tipuri de sarcini deoarece acest model se descurcă de minune la orice. Alături e prezentat acest model într-un clip despre care eu zic că e un preview foarte reușit. Se poate vedea că e realizat destul de robust și de aceea nu o să aveți probleme cu el atâta timp cât nu dați cu el pe jos ori dați cu pumnii în tastatură.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu