Acer Aspire 5742G-374G50Mncc

Printre cele mai bune laptopuri hibrid dedicate gaming-ului se află și acest laptop Acer Aspire 5742G-374G50Mncc. Chiar dacă nu vine cu cel mai nou procesor Core i3 de la Intel, placa video oferă performanțe grafice pe măsură fiind bineînțeles mai performantă decât cea GT 525M. Aici e vorba de modelul pe 128 de biți GT 540M de la NVIDIA. Dar dacă nu sunteți un gamer așa de înrăit puteți opta pentru modelul AS5742G-374G50Mncc care e puțin mai ieftin și are o placă grafică pe 64 de biți. În rest, vine cu un design foarte reușit și cu o tastatură plăcută la atingere și puțin aerisită. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Așa arată
Întredeschis

Specificații tehnice

Deci vine cu un procesor din veche seria care are și Hyper Threading. Și anume e vorba despre un 380M de 2.4 GHz cu cache de 3 MB și placă video HD Graphics. Acesta e mult mai bun decât un Dual Core în special când e vorba de jocuri. Ecranul de 15.6 inci vine cu o rezoluție maximă de 1366 cu 768 pixeli și e unul LCD cu tehnologie LED. Deci puteți viziona atât filme 720p cât și cele 1080p deoarece are chiar și un port HDMI. Memoria RAM de 4 GB poate fi mărită la 8 GB dacă considerați că vă este de folos în jocurile alese de voi. Are un hard destul de spațios pentru stocare de sute de filme și jocuri și performant, având în vedere că are o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Performanțele plăcii video NVIDIA GT 540M de 2 gigs sunt pe măsura așteptărilor și deci puteți juca CoD MW3, Crysis 2 sau Battlefield la detalii foarte bune. Pe partea de comunicații, porturi și multimedia vine cu DVD, cititor de carduri, un difuzor, cameră web, LAN, HDMI, VGA, trei USBuri, ieșire audio și WLAN. Cântărește undeva la 2.6 kilograme, vine cu tastatură numerică, sistem de operare Linux și un design pe maro. Autonomia de funcționare a acumulatorului e undeva al 3-4 ore dar numai în modul office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: placa video e un ape 128 de biți cu o memorie video de 2 giga, memoria RAM poate fi extinsă, finisaj rezistent la zgârieturi, autonomie decentă și prețul atractiv.

Minusuri: are doar un difuzor.

Concluzie

Acest Acer Aspire 5742G-374G50Mncc e un model cu care puteți juca jocuri precum FIFA la maxim dar lista poate continua cu destule de multe jocuri.

Te-ar mai putea interesa