Acer Aspire 5742G-373G50Mncc

Laptopul Acer Aspire 5742G-373G50Mncc e un model performant şi aici mă refer şi la jocuri. Din păcate configuraţia nu este una foarte nouă şi aici mă refer la procesor, dar are destui RAMi şi o placă video decentă pentru a juca de exemplu la detalii medii un Crysis 2. Deci nu este un model de gaming dar puteţi ja orice joc la detalii medii, să vizionaţi filme Full HD sau să folosiţi diverse aplicaţii pentru editare 3D. O alternativă cu procesor Dual Core e modelul 5742ZG-P613G64Mncc care bineînţeles e mai ieftin. Design-ul modelului este unul foarte reuşit, tastatură ergonomică, suprafaţă texturată mată, ramă lucioasă şi logo argintiu. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Întredeschis
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Core i3-370M care are un cache 3 MB, tehnologie 32 nm şi o frecvenţă de 2.4 GHz. Acesta vine cu o placă video integrată numită Intel HD Graphics care are suport HD deci va rula filme HD dar şi unele Full HD. O puteţi folosi pentru a obţine o autonomie mare atunci când aveţi nevoie de una.

Ecranul LCD LED de 15.6 inch are o rezoluţie generoasă de 1366 cu 768 pixeli deci numai bună pentru filme 720p sau HD. Acesta are un consum redus de energie, un contrast mai ridicat decât LCD-urile clasice și un număr mai mare de culori. Pentru cele Full HD recomand un ecran mai mare (televizor/monitor cu intrare HDMI). Memoria RAM de 3 giga DDR3 e suficientă în special că are o frecvență de 1066 MHz, însă poate fi mărită până la 8 giga. HDD-ul are o capacitate de 500 de giga și are o viteză de 5400 de rotații pe minut. La capitolele porturi și comunicații are micrfon, trei USB-uri 2.0, port VGA, port HDMI, RJ-45 și Wi-Fi. Pe partea de multimedia vine cu unitate DVD, cititor de carduri, un difuzor și cameră web de 1.3 MP. Placa video nVIDIA GeForce GT 520M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca sistem de operare are Linux, care reprezintă un avantaj și anume acela că e mai ieftin dar se putea și un Free DOS. Carcasa e de culoare maronie și este puțin texturată. E destul de ușor (2.6 kilograme) iar autonomia bateriei de 6 celule e peste 3 ore. Din păcate are doar un difuzor.

Concluzie

Acer numit 5742G-373G50Mncc ar putea fi următoarea voastră alegere dacă aveți nevoie de un laptop ieftin pentru jocuri, filme, internet și muzică.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Acer Aspire 5742G-373G50Mncc”

  1. Am incercat si eu Crysis 2 si va pot spune ca ruleaza fara sacadari cu setarile la MAXIM.
    Am pus pe el o sumedenie de jocuri si nu a cedat si de aceea il recomand fiind cel mai bun Acer pentru jocuri.

  2. mda si io il achizitionez akm vineri e foarte bun si mai am o intrebare merge jocul FARMING SIMULATOR 2011 ???????

  3. si mai am o intrebare tu ce windows ai bagat pe el cnd ai bagat toate jocurile alea si o mers ce windows ai bagat???

Comentariile sunt închise.