Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5742G-332G32Mncc

Am mai scris despre acest laptop Acer Aspire 5742G-333G32Mnkk cu i3 şi video Nvidia şi despre cel cu i3 şi video integrat, dar acum m-am decis să scriu despre laptopul Acer Aspire 5742G-332G32Mncc cu placă video ATI şi procesor i3. Alternative sunt 5742G-383G50Mncc şi 5742G-384G50Mnkk.

Specificaţii oficiale

Conform specificaţiilor oficiale, acesta are un ecran de 15.6″ HD de tipul LED LCD, procesor de la Intel fiind Core i3-330M, o placă video dedicată ATI Radeon HD 5470 de 512M-DDR3, 2 giga de RAM şi un hard de 320 GB HDD SATA. Mie îmi plac mai mult laptopurile cu placă video dedicată ATI, iar acesta beneficiază de o astfel de placă.

Preţ

După cum se poate vedea din specificaţii, acest laptop este unul de gaming, dar la un preţ mai accesibil, adică acest model de Acer Aspire de tip 5742G costă undeva la 1.700 de lei.

Poze

Deschis

Cel mai bun laptop pentru jocuri

Poza 3

P.S.: Cu ceva timp în urmă am scris despre varianta acestui laptop Acer Aspire 5742G-332G32Mncc cu placă video GeForce şi mai mulţi RAMi. Spre deosebire de acesta, modelul cu ATI costă mai puţin deoarece are doar 2 giga de RAM, iar placa video nu este la fel de performantă ca cea Nvidia. Dar, tot este un laptop bun pentru jocuri şi alte treburi.

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Andy

  Arata bine, dar eu tot prefer un Asus desi costa cu vreo 5 milioane mai mult ca asta.

 • Nasul

  Cum ziceai, un Asus cu performanţe echivalente costă mai mult cu vreo 500 de lei. Eu nu cred că merită.

 • Emil

  Nu te supara, dar la ce te-ai referit cand ai raspuns lui Andy prin „Eu nu cred ca merita” ? Care dintre cele 2 laptop-uri in discutie nu ar merita banii (!) sau care este mai „adecvat” pretului de vanzare ?
  Merci in avans pentru raspuns.

 • Scorpyo

  Nasul se referea la Asus, nicidecum la Acer. Un Asus cu aceeasi configuratie venea la cel putin 2300 lei, si nici macar nu avea placa video ati. Placile ati sunt mai bune decat geforce, la acelasi pret.
  Pai normal ca Acerul ii mult mai klumea avand in vedere ca-i la oferta 1999 lei si stoc limitat. Deci grabeste-te sa-l iei daca ai bani. De banii care-i dadeai pe asus, poti sa-ti iei acerul+router wireless+o geanta. Recomand aceru de mai sus!
  Cu placere!

  P.S.: Poti sa i faci un upgrade ieftin cu ceva rami (2GB -100 RON).

 • Nasul

  Emil, ziceam că un Asus nu prea merită pentru că la aceeaşi configuraţie cu a Acerului costă cu vreo 5 milioane în plus.
  Deci, Acerul de sus îşi merită fiecare bănuţ. 😉

Lasă un comentariu