Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr

Un model roşu (red) foarte reuşit este acest laptop Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr care este cel mai ieftin laptop roşu. Mai demult era cel Hannspree numai că nu avea diagonală de 15,6 inci ca acesta ci de 12, parcă. Preţul acestuia este de circa 1.300 de lei. Păi poate vă întrebaţi cum de este aşa de ieftin, ei bine pentru că vine cu procesor fără placă video integrată HD Graphics şi cu 12 luni garanţie. O versiunea ceva mai performantă este Acer 5736Z-453G32Mnrr.

Deci garanţia este mai mică pentru ca laptopul să fie mai ieftin nu pentru că se strică sau că are alte probleme hardware. După cum vedeţi laptopul nu este în totalitate roşu, tastatura şi rama ecranului sunt negre. Îmi place acest model pentru că are design lucios şi arată destul de bine. Tastatura este foarte bună, plăcută la atingere şi pot spune că îşi merită fiecare bănuţ investit în acesta.

Poze

Pachetul
Capac roşu

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul vine de la Intel model Dual Core T4500, cu tehnologie 45nm, frecvenţă de 2,3 GHz, FSB 800MHz şi cache de 1MB. Chiar dacă are cache de 1MB este la fel de puternic ca modelul P6100 deoarece vine cu câteva caracteristici speciale în plus.

Ecranul LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Memorie RAM de tip DDR3 de 3 giga la o frecvenţă de 1066MHz poate fi mărită la 4 giga deoarece are 2 sloturi, dar din păcate ambele sunt ocupate.

Hard disk-ul de tip Serial ATA 2 de 2,5 inci are o capacitate de 320 de giga la 5400 de rotaţii pe minut. Placa video este integrată dar nu Intel HD Graphics ci Intel GMA 4500M care este una destul de bună deoarece poţi rula cu ajutorul ei filme de tip HD.

La capitolele multimedia, porturi şi conectivitate are unitate DVD, cameră web de 1,3MP, cititor de carduri, un difuzor, microfon incorporat, 3 USB-uri, port HDMI, reţea RJ-45, intrare audio, port VGA, Wi-Fi.

Autonomia bateriei de 6 celule este undeva la 4 ore de funcţionare. Greutatea este de circa 2,6 kilograme şi vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Linux.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: este ieftin, colorat, are 3 giga de RAM, procesor mai bun ca un AMD Athlon P320, design foarte reuşit şi autonomie peste medie.

Ca minusuri: putea avea 2 ani garanţie şi bluetooth.

Concluzie

Dacă v-aţi cam plictisit de laptopurile negre sau gri şi doriţi unul mai colorat care să iasă în evidenţă acest Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr este cea mai bună soluţie pentru că are cel mai bun raport calitate/preţ.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr”

  1. Am cautat pe toate magazinele online care au acest produs si la emag mi s-a parut cel mai avantajos. De mult am vrut un laptop ieftin si sa fie nul pe rosu, er unul Hannspree dar nu mi-a placut design-ul dar nici marca noname. Acer scoate destul de multe modele faine iar mai nou se da cu garantie de 12 luni, probabil ca sa fie mai ieftin laptopul. Oricum si 1 an de grantie este suficient ca daca vrea sa se strice sa strica intr-un an. Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr este deci modelul mult dorit pacat ca nu sunt mai multe modele rosii pe emag. Este ideal pentru filme si muzica deoarece are o autonomie de circa 4 ore, deci poate fi luat chiar si prin parc sau alte locatii de tip hotspot. Cu acest model rosu de la Acer cu siguranta o sa atrag multe priviri invidioase. Abia astept sa-l cumpar… ;D

Comentariile sunt închise.