Acer Aspire 5733Z-P624G75Mnkk

Laptopul Acer Aspire 5733Z-P624G75Mnkk e unul de tip office şi nu poţi să-i reproşezi mare lucru, poate doar că are doar un an garanţie, însă cu 229 le io poţi extinde la vreo 3 ani. Nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi e un notebook foarte bun pentru navigat pe internet, ascultat muzică şi vizionat filme… de preferat HD.

Poze

Arată similar celorlalte modele din seria 5733, respectiv 5733z (cum ar fi 5733Z-P624G32Mnkk). E un calculator de culoare gri, mai exact gri închis şi arată ca în pozele de alături. Fiind un model de 15 inci nu e deloc mare, iar greutatea îi e destul de redusă.

Specificaţii
Deschis

Specificaţii tehnice

Acer 5733Z-P624G75Mnkk e un Aspire cu procesor P6200 de tip dual core care are un cip grafic integrat capabil de a reda 720p fluent şi 1080p cu ceva „reţineri”. Memoria instalată e de 4 giga şi hardul e unul foarte încăpător de 750 giga. Autonomia e una crescută datorită celor 6 celule ale acumulatorului şi din această cauză bateria ţine undeva la 4-5 ore… fără exagerare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine aşa pe dark grey şi praful nu se vede ca pe un model negru; nu costă deloc mult având un preţ sub 1900 lei; componentele sunt unele de generaţie şi lor li se datorează autonomia mare.
Contra: are doar 12 luni garanţie, însă acest lucru e în favoarea uni preţ inferior şi dacă vreţi mai multă garanţie atunci puteţi să o extindeţi până la 2-3 ani fără probleme. (Din păcate nu are nici USB 3.0, dar nefiind un laptop performance sau multimedia nu cred că v-ar fi ajutat la mare lucru acest aspect.) Un alt minus e lipsa HDMI-ului, însă pentru a-l conecta la un TV vă puteţi folosi de VGA/D-Sub.

Concluzie

Acesta e un laptop ideal pentru o persoană care nu e pasionată prea mult de jocuri, dar jocurile vor putea fi rulate, inclusiv cele de pe Facebook deoarece GPU-ul Intel HD Graphics e unul destul de capabil. Venind cu Linux o să-l puteţi folosi din prim pentru a intra pe ‘net, dar eu vă recomand să instalaţi Windows 7, mai exact o variantă pe 64 bit. (Memoria RAM poate fi de maxim 8giga, deci pe lângă cei 4GB mai puteţi pune o plăcuţă de maxim 4 giga).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5733Z-P624G75Mnkk”

  1. Si eu mi-am luat unul tot cu p6100 si sunt multumit de alegerea facuta. Nu am optat pentru alta marca deoarece si inainte am avut tot acer si m-am obusnuit cu tastatura. Performantele sale sunt decente pentru mine, eu il folosesc doar pentru aplicatii office iar cand sunt plecat imi bag si niste filme pe el ca sa nu ma plictisesc. Ecranul sau e destul de colorat, probabil ca lucios, ar fi fost interesant daca existau modele cu protectie mata si nu lucioasa. E o alegere buna chiar daca nu are mai stiu eu ce procesor, acesta pentium duce lejer 720p si chiar 1080p,

Comentariile sunt închise.