Acer Aspire 5733Z-P624G50Mikk

Acest laptop Acer Aspire 5733Z-P624G50Mikk e unul de tip Office datorită lipsei plăcii video dedicată și a prețului foarte atractiv. Spre deosebire de alte modele din acest segment, acesta are sistem de operare Linpus. Design-ul nu diferă cu mult față de celelalte modele doar că acesta vine pe gri (ramă ecra și tastatură pe negru după cum se poate observa în poze) și are logoul poziționat în partea dreaptă a ecranului. Îl recomand studenților, elevilor dar și celor care vor să scape vechiul calculator în favoarea unui gadget practic și elegant. Pe acesta puteți viziona filme 720p fără probleme, juca jocuri 3D mai vechi, folosii tot felul de aplicații office și socializa. Dacă nu aveți nevoie de multă memorie RAM atunci optați pentru Aspire 5733Z-P622G32Mikk care e și mai ieftin. Preţul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capacul
Specificaţii
Deschis

Specificații tehnice

Vine cu procesor Intel Pentium Dual Core model P6200 de 2.1 GHz care are o placă video integrată HD Graphics 3000 și un cache de 3 MB. Ecranul Acer CineCrystal e unul LCD LED cu o rezoluție optimă de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15.6 inci. Capacitatea memorie RAM de 4 giga poate fi extinsă cu un mic efort financiar la maxim 8 giga, dar pentru a-l folosi ca unul Office nu prea are rost un eventual upgrade. Deasemenea și pe partea de stocare stă foarte bine cu un hard disk de 500 giga SATA II.

Placa video integrată vine cu suport HD pentru filme și de aceea poate reda chiar și unele filme Full HD iar datorită consumului foarte mic de energie, poate oferi laptopului o autonomie bună. Aici e vorba și de un acumulator de 6 celule care oferă  autonomie optimă de 3 ore. Pe partea de comunicații stă bine cu tehnologie WLAN pentru care aveți nevoie de un router wireless (pentru a avea internet oriunde în locuința dumneavoastră fără cabluri). La capitolele porturi și multimedia are DVD, cameră web, cititor de carduri, difuzoare stereo, trei USBuri 2.0, microfon, ieșire audio,VGA și LAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă de 5 ore, tastatură numerică, portabil, carcasă rezistentă la zgârieturi (dar nu și rama ecranului), configurație decentă și preț atractiv (datorită lui Linpus).

Minusuri: nu are HDMI și bluetooth.

Concluzie

Acest Aspire 5733Z-P624G50Mikk e recomandarea mea în acest buget și e un gadget performant pentru a vă ușura vița de zi cu zi.

Lasă un comentariu