Acer Aspire 5733Z-P624G32Mnkk

Laptopul Acer Aspire 5733Z-P624G32Mnkk arată foarte bine ca restul notebook-urilor din seria 5733 şi vine cu un procesor P6300 care e un Pentium (de la Intel) din generaţia anterioară care are GPU integrat capabil să redea fără vreo problemă filme 720p. Fiind un laptop office nu e unul special de jocuri şi de aceea şi preţul e mic deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Costul de achiziţie e aşa de mic şi pentur că are o garanţie de doar un an, dar s-ar putea ca pe viitor (un viitor apropiat) magazinele care-l comercializează să ofere posibilitatea extinderii garanţiei la 3 ani.

Poze

Alături sunt câteva poze cu modelul pe gri. Acesta vine pe negru însă în mare arată tot aşa, iar componentele sunt tot aceleaşi. Negru e o culoare mai clasică, pe când gri nu e prea des întâlnită.

Specificaţii
Deschis

Specificaţii tehnice

Din poze s-a văzut că arată similar lui 5733Z-P624G50Mikk. Despre 5733Z-P624G32Mnkk se poate spune că arată bine şi având memorie de 4 giga nu o să aveţi probleme cu Windows-ul ori programe solicitante. Procesorul are două nuclee şi de aceea majoritatea programelor o să ruleze impecabil.
Din păcate nu vine cu Windows (la aceşti bani nu prea e posibil acest lucru) dar vine cu FreeDos ceea ce înseamnă că vine cu Linux sau cu nimic.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţionarea notebook-ului ar fi preţul (costă undeva la 1500 lei), performanţa (datorată procesorului cu două core şi a memoriei RAM mare), spaţiul (hardul e unul mare pe care vor încăpea multe filme) şi autonomia (bateria ţine undeva până la 4 ore, maxim).
Contra achiziţiei ar putea fi doar chestia că are doar 12 luni garanţie dar spuneam în introducere că multe magazine oferă posibilitatea măririi ei la 36 luni printr-un pachet de extindere.

Concluzie

Un preview cu modelul 5733Z-P624G32Mnkk o să puteţi să admiraţi alături, cât despre el pot spune că îşi merit banii atâta timp cât nu căstă deloc mult şi arată foarte bine. Despre instalarea Windows XP se poate spune că teoretic e posibilă atâta timp cât hardul e setat pe IDE din BIOS şi dacă găsiţi driverele compatibile atunci instalarea XP va fi făcută în condiţii optime. Chiar dacă vă place mult XP-ul eu recomand 7 deoarece se va vedea un spor impresionant de performanţă cu el. 😉

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5733Z-P624G32Mnkk”

  1. Eu l-am achizitionat din alta parte acum doua saptamani la un pret superior si regret ca nu am mai asteptat putin sa-l iau mai ieftin. Laptopul e bun si se pot juca si jocuri pe le dar nu dinacelea pretentioase.
    Eu am dat cu 100 lei mai mult si tot cu garantie de doar un an vine. Cum ziceam, nu regret ca l-am cumparat deoarece tastatura e foarte placuta si cum lucrez intr-un domeniu in care ma folosesc mult de calculator cred ca tastele acelea ma vor ajuta.
    Initial eram sceptic cu privire la brandul Acer tocmai datorita garantiei mici insa acum nu mai sunt si o sa vorbim dupa vreo 6 luni de folosinta a laptopului cand o s-mi pot expune o parere in cunostinta de cauza.
    In momentul de fata il recomand deoarece totul s-a instalat ca uns pe el si tot asa functioneaza.

Comentariile sunt închise.