Acer Aspire 5733Z-P622G32Mikk

Dacă vrei un laptop ieftin şi performant, dar nu te interesează jocurile atunci acest laptop Acer Aspire 5733Z-P622G32Mikk ar fi pentru tine. Dacă nu ai nevoie de mai mult nu are rost să dai 1800-2000 de lei pe modele cu plăci video dedicate şi chestii inutile. Nu trebuie să te sperie nici garanţia de un an (ca la 5733Z-P624G50Mikk) deoarece se poate extinde până la 3 ani cu 100-200 lei în plus. Cei de la Acer oferă o garanţie mică pentru ca laptopul să coste puţin, dar dacă îl vrei cu 2 sau 3 ani garanţie atunci nimeni nu te opreşte să îi extinzi garanţia cu cât doreşti.

Aspectul exterior e unul caracteristic Acer şi se poate spune că e clasic. Pot spune că nu designul său e punctul forte, ci autonomia de undeva până la 4-5 ore. Bateria ţine aşa de mult deoarece nu are placă video dedicată, dar asta nu însemnă că nu te poţi juca jocuri. Nu vine cu Windows, ci cu Linux care e de recomandat să-l schimbaţi cu Windows 7 pe 32 de biţi. Dacă o să vă mai puneţi încă 2GO memorie atunci ar trebui să vă gândiţi la instalarea lui 7 pe 64bit. 😉 Preţul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Alături sunt câteva poze cu acest model pentru a vedea cum arată. La finalul articolului e un videoclip din care sper să puteţi vedea ceva deoarece luminozitatea e cam mică.

Capacul
Specificaţii
Deschis

Specificaţii tehnice

Acest AS5733Z are un ecran de 15.6 inci cu rezolu’ie HD ceea ce înseamnă că o să puteţi viziona filme HD fără vreo problemă. În ajutorul vizionării filmelor la înaltă definiţie vine ş placa video Intel HD care e incorporată în procesorul P6200. Acest procesor e unul din generaţia anterioară şi e cel mai puternic al generaţiei non Sandy Bridge.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţionarea lui Acer 5733Z ar fi preţul incredibil de mic, procesorul Intel cu două nuclee şi cu procesor grafic capabil de HD integrat şi aspectul exterior plăcut.
Contra achiziţiei ar fi (doar dacă vreţi un laptop special pentru jocuri) lipsa nei grafici dedicate şi memoria de doar doi giga.

Concluzie

Acer 5733Z-P622G32Mikk arată foarte bine şi asta o să o puteţi vedea din preview-ul de alături. Îl recomand cu căldură dacă vreţi un calculator pentru vizionat filme, ascultat muzică, navigat pe Internet sau pentru la şcoală.

Un comentariu la „Acer Aspire 5733Z-P622G32Mikk”

  1. Imi place foarte mult cum arata si faptul ca are doar 2GB nu ma deranjeaza deloc pentru ca daca o sa vreau mai mult atunci o sa-i atasez memorie.

Lasă un comentariu