Acer Aspire 5733-384G50Mnkk

Acer Aspire 5733-384G50Mnkk e un laptop al anului 2012, iar seria 5733 e una care a apărut pe la sfârșitul anului 2011. E un model de laptop pentru sarcini office, adică navigat pe Internet și vizionat filme. Din această cauză nici nu are un preț prea mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu cred că o să-i găsești concurent. Vine cu un procesor de tip i3-380M , iar cipul grafic e unul Intel HD. Nu prea trebuie să vă faceți griji referitoare la spațiu deoarece hardul e unul încăpător de 500 de giga, iar referitor la memorie nu trebuie să vă bateți capul deoarece are 4GB.

Poze

5733-384G50Mnkk e un notebook care are ecran de 15,6 inci cu o rezoluție HD+ care e numai bună la vizionat filme HD. Laptopul e unul negru și vine dotat cu tastatură numerică care te va ajuta la diferite calcule și la introducerea mai rapidă a numerelor. greutatea e una sub medie deoarece laptopul cântărește undeva la 2,4 kilograme și asta îl face deosebit de portabil.

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

Laptopurile Acer sunt unele destul de bune și asta se datorează în principal faptului că au un preț mic și sunt performante. garanția e una ok deoarece există posibilitatea măririi acesteia cu unul sau doi ani, iar deoarece laptopul costă puțin și această garanție suplimentară costă la fel de puțin. 😉
Nu e un laptop de jocuri, însă nu o să aveți probleme cu jucarea celor de pe Facebook ori a celor mai vechi. Filmele se vor vedea excelent deoarece ecranul e unul luminos care redă multe culori, iar atunci când vreți să vedeți un film poate ar fi bine să înclinați ecranul înspre interior.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține undeva la trei ore jumătate; are un design special; costul de achiziție e unul mic și de aceea aparatul are un excelent raport între calitate și preț; fiabilitatea sa e foarte bună deoarece garanția e mare; poate fi folosit petnru mutiple sarcini… mai puțin la jocuri solicitante.
Contra: putea avea grafică dedicată.

Concluzie

Dacă vrei un laptop bun atunci cu siguranță ar trebui să alegi un model de la Acer deoarece mai mult ca sigur că nu te va dezamagi, iar pretul e unul pe buznunarul oricarui român. Laptopurile de la Acer sunt și foarte rezistente și de aceea cred că ar rezista și în mâinile unor copii neastâmpărați. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model vă recomand preview-ul de alături care e unul foarte bun.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Acer Aspire 5733-384G50Mnkk”

  1. Salut! tocmai ce am cumparat exact acest model si sunt foarte multumit ca am facut-o dupa ce am citit reviewul tau. as avea o intrebare insa…vreau sa ruleze windows 7 ultimate dar nu stiu ce varianta sa aleg x32 sau x64. poti sa ma ajuti cu un raspuns? multumesc anticipat.

  2. Pe 64 de biți o să-ți vadă toată memoria RAM, pe când pe 32 de biți o să-ți vadă maxim 2.6 GB RAM.

  3. salut! am cumparat si eu un ACER 5733 il am de aproximativ 6 luni ;a mers super bine dar am o problema cu el acum;cand te uiti la ecran se observa ca palpaie foarte slab lumina ecranului parca e un neon care se stinge dar foarte slab;poate poti sa ma ajuti te rog, MULTUMESC.

Comentariile sunt închise.