Acer Aspire 5733-374G50Mikk

Un astfel de laptop Acer Aspire 5733-374G50Mikk se adresează celor care vor un laptop Office cu mici capabilităţi multimedia şi aici mă refer la jocuri şi filme 720p/1080p. Dar să nu credeţi vă va rula fluent jocuri precum Battlefield 3 sau mai ştiu eu care, deoarece nu are placă video dedicată. Performanţele grafice se află la placa video integrată din procesorul Core i3 dar acele performanţe sunt destul de limitate. Să nu vă miraţi că în unele jocuri s-ar putea să scoată destul de multă căldură dar în jocuri precum Stronghold Crusader sau mai ştiu eu ce joc vechi nu veţi avea probleme. Pentru performanţele mai mari vă recomand un laptop cu placă video dedicată sau cu configuraţie AMD APU. Dacă sunteţi pur şi simplu în căutarea unui laptop cu i3 atunci vă recomand modelul 5733-372G50Mikk care are 2 GB de RAM şi deci e mai ieftin. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e Intel Core i3 modelul 370M de 2.4 GHz e unul bun pentru jocuri dar având în vedere că aceasta configuraţie nu are placa video dedicată, performanţele nu vor fi prea evidente. Are şi un ecran LCD LED de tip Acer CineCrystal de 15.6 inci şi o rezoluţie 768p, ideală pentru filme 720p iar pentru cele 1080p recomand fie un monitor fie un televizor. Capacitatea memoriei RAM e de 4 GB la 1066 MHz şi poate fi mărită la maxim 8 GB deoarece are suport pentru a face acest lucru dar şi un slot liber.

HDD-ul de 500 GB e unul SATA iar performanţele sunt destul de bune – 5400 RPM. Dacă doriţi îl puteţi schimba cu unul mai are sau cu unul SSD doar că trebuie să fie de 2.5 inci. Are o mulţime de dotări iar acestea le voie enumera în funcţie de utilitate. La capitolul multimedia vine cu unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, VGA, LAN, microfon, trei USBuri 2.0, ieșire audio și Wi-Fi. Vine Linux, tastatură numerică, baterie de 6 celule cu autonomie maximă 3 ore, o greutate de 2.6 kilograme şi o combinaţie de gri fumuriu cu negru.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are sistem de opeare gratuit, autonomie generoasă, cântăreşte destul de puţin, HDMI şi arată destul de bine.

Minusuri: nu are procesor Sandy Bridge (care ar fi venit cu USB 3.0, însă nu era mai performant în jocuri ca acesta).

Concluzie

Acest Acer Aspire 5733-374G50Mikk e bun pentru utilizare modică zilnică: internet, muzică și filme. Am pus şi un clip cu acest laptop şi puteţi observa că arată destul de bine:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5733-374G50Mikk”

  1. Arata foarte bine si daca vreti un laptop ieftin atunci acest model ar trebui sa-l alegeti. Chiar daca e un i3 vechi e foarte performant deoarece un astfel de procesor nu se va compara niciodata cu un AMD sau cu un Pentium indiferent de ce frecventa va avea. Eu l-am luat pentru cineva si momentan se bucura foarte mult de el.

Comentariile sunt închise.