Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5349-B814G32Mnkk

Un laptop office e laptopul Acer Aspire 5349-B814G32Mnkk și e caracterizat de procesorul Intel Celeron Dual-Core B815, cei 4GB memorie RAM și cipul grafic capabil să redea filme HD. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar acest cost de achiziție mic se datorează în principal datorită faptului că are o garanție mică de doar un an, însă o puteți extinde până la trei ani pe bani puțini. Notebook-ul de față e unul care e ideal pentru sarcini office și dacă nu te pasionează prea mult jocurile atunci cred că acest model ar fi ideal pentru tine deoarece cu ajutorul lui o să poți viziona filme 720p fluent.

Poze

Se poate vedea că arată identic cu 5349-B814G50Mnkk și e tot negru. Nu e un laptop mre deoarece are un ecran de 15 inci care e perfect pentru filme și dacă e prea mic pentru dvs. atunci puteți conecta un monitor extern la portul HDMI.

Capacul

Deschis

Specificaţii tehnice

5349 B814G32Mnkk vine cu OS Android și de aceea o să-l puteți folosi din prima pentru a naviga pe Internet. Multitaskingul e excelent și asta mulțumită cipului cu două nuclee și memoriei suficiente de 4GB. Această memorie e una suficientă, însă dacă vreți mia mult atunci puteți să mai puneți până la 4 giga în plus. Datorită faptului că aceste componente nu consumă prea multe resurse de energie, bateria ține undeva la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul nu e deloc mare; brandul Acer lasă o oarecare amprentă asupra calității excelente ale laptopului; autonomia bateriei e foarte bună deoarece are 6 celule și asta înseamnă că ține undeva la peste 3 ore; greutatea e de 2,4 ore care e una foarte bună și e cu vreo 100-200 de grame mai ușor decât alte modele.
Contra: garanția e de doar 12 luni.

Concluzie

Modelul B814G32Mnkk din seria 5349 arată decent, lucru care se poate vedea din preview-ul alăturat, și se comportă bine în sarcini nesolicitante. Acesta ar fi bun pentru o firmă mică ori chiar dacă nu e tocmai un laptop business deoarece e ieftin, bine construit și performanțele sunt ok dacă o să-l folosiți pentru office și scris de e-mail-uri. Poate că unii ar fi tentați să spună că e un laptop de fete, dar nu e așa din moment ce nu e roșu sau roz.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu