Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk

Acest laptop Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk e recomandarea mea pentru cei care nu sunt hotărâți ce să-și cumpere deoarece doresc un laptop ieftin și care să poată rula filme 720p fără probleme. Ei bine, acesta are o configurație cu procesor Dual Core, 2 GB de RAM și hard disk de 320 GB, deci performanțele sale sunt decente chiar  și pentru utilizare office (multitasking). E vorba de un laptop de 15.6 inci cu rezoluție HD, pe gri cu negru și are chiar și HDMI în caz că doriți să conectați un monitor Full HD la acest laptop. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un cablu HDMI sau chiar unul VGA în caz că nu doriți calitate 1080p. Poate fi o alternativă la 5349-B802G32Mikk deoarece ambele au configurații asemănătoare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Capacul

Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Celeron Dual Core model B815 de 1.6 GHz care e destul de asemănător cu modelul B810. Acesta vine cu o placă video integrată performantă de la Intel și care nu o recomand gamerilor. Intel HD graphics e numai bună pentru jocuri 2D, 3D mai simpliste sau pentru cele ce pot fi jucate din browser. Are un ecran LCD LED de 15.6 inci cu o rezoluție corespunzătoare – HD. Contrastul ridicat și culorile vii se datorează tehnologiei de iluminare LED. Capacitatea memoriei RAM DDR3 e de 2 GB și care poate fi mărită la cel mult 8 GB, dar 4 G cred că sunt suficienți. HDD-ul acestui laptop e unul obișnuit adică SATA II de 320 GB și care e foarte bun pentru un astfel de laptop, însă putea fi mai mare.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații vine cu următoarele dotări: cameră web, card reader, difuzoare stereo, DVD, LAN, WLA, HDMI, VGA, ieșire audio, microfon și trei USBuri. Mai trebuie să adaug faptul că are o greutatea de numai 2.4 kilograme, tastatură numerică, o baterie de 6 celule și Linpus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de maxim 4 ore, portabil, carcasă rezistentă la zgârieturi, nu are Windows (deci e mai accesibil), destule USBuri, HDMI ecran destul de superb (însă e unul glossy).

Minusuri: memoria RAM putea fi de 3 GB.

Concluzie

Acest Acer Aspire 5349-B812G32Mnkk poate fi achiziționat cu Windows dacă doriți software licențiat. Iar pentru a vă face o idee despre cum arată, v-am postat un clip cu acesta:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Delia

    Eu am un model foarte similar care are 2GB RAM si am incercat sa rulez 1080p pe el. Initial m-am temut ca va iesi fun din el dar nu a fost asa. Am facut cateva setari in VLC si a putut reda… insa nu fluent.
    Daca va intereseaza un laptop ieftin atunci va recomand acest model deoarece pe langa ca e ieftin mai arata si foarte bine. Acel doar 1 an garantie poate fi ocolit cumparand inca un an sau doi. Eu l-am cumparat cu pachetul de 2 ani deoarece cred ca o sa-l vand dup 2 ani.

Lasă un comentariu