Acer Aspire 5250-E302G32Mikk

Laptopul Acer Aspire 5250-E302G32Mikk e un notebook la preț de netbook și asta deoarece are detalii tehnice destul de impresionante, nu costă deloc mult. Pe scurt trebuie menționat că are procesor dual core AMD E-300, memorie de 2GB și placă video AMD Radeon HD 6310 care e capabilă să redea conținut 720p, adică de înaltă definiție. Spuneam că vine la preț de mini laptop și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care te lasă cu gura căscată deoarece cu greu găsești un laptop nou care să coste atât.

Poze

Modelul 5250 de Aspire nu e unul al anului 2012 deoarece această serie a apărut pe la mijlocului anului trecut, însă vine cu componente noi. Probabil că în prima poză vedeți că are instalat Windows, însă în magazinele românești e comercializată doar versiunea cu free Dos. Din a doua poză se vede cum arată închis și arată ca restul modelelor.

Pornit
Închis

Specificaţii tehnice

AS5250-E302G32Mikk vine cu ecran de 15,6 inci și de aceea are o rezoluție HD+ pe care se pot vedea clar filme HD. Procesorul e un AMD Dual-Core E-300 de doar 1.30GHz, însă având două nuclee o să meargă destul de bine aplicațiile pe el. Hardul e unul destul de mare chiar dacă are numai 320 de giga și memoria RAM e de 2GB (poate fi mărită la 8GB).

Păreri pro şi contra

Pro: autonomia e una mare de circa 4 ore și acest fapt se datorează în principal componentei APU care nu consumă mult din baterie; performanțele sunt bune; vine cu sistem de operare Linux (asta depinde de magazin); greutate laptopului nu e deloc mare; vine cu tastatură numerică și acesta e un lucru care nu-l întâlnești la netbook-uri. Un alt lucru pozitiv ar fi faptul că jocurile vor merge decent datorită cipului grafic bun care face parte din APU, iar acest cip poate reda filme de înaltă definiție, dar și jocuri nu prea complexe.
Contra: are doar 2GB memorie RAM și nu are USB 3.0.

Concluzie

Despre Acer 5250 E302G32Mikk se poate spune că ar fi cea mai bună variantă dacă te interesează un laptop ieftin cu dotări cum ar fi ecran de 15, memorie expandabilă, procesor dual core și multe porturi USB. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand să urmăriți preview-ul de alături care e o despachetare a aparatului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5250-E302G32Mikk”

  1. Un laptop absolut superb chiar daca are procesor APU si doar 2GB memorie. Eu l-am luat din alta parte si avea doar 1GB dar i-am mai pus o placuta de 2 si acum are 3.
    Arata destul de bine si nu ma pot plange cu nimic doar ca nu imi prea place faptul ca are doar un an garanție.

Comentariile sunt închise.