≡ Meniu

Acer Aspire 5 A515-54G, laptop cu grafică dedicată

Acer Aspire 5 A515-54G e un laptop care are la bază procesoare Intel Comet Lake (i5-10210U sau i7-10510U) alături de o placă video dedicată MX250 2GB.
Modelul acesta va fi o alegere bună pentru cei interesaţi de performanţă şi portabilitate (greutatea e una redusă de 1,8kg, iar bateria poate să ţină până la 11 ore).

Laptopul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi şi pe aceşti bani primim un laptop multimedia bun şi la jocuri cu menţiunea că nu e un laptop de gaming (precum cele din seria Predator).


Păreri pro şi contra

Laptopul Acer Aspire 5 A515-54G e prezent în două variaţiuni de culori, acestea fiind negru şi silver (argintiu).
Acest dispozitiv e prezent în 3 modele, diferenţa dintre acestea fiind culoarea, procesorul sau capacitatea SSD-ului.
Ecranul are o diagonală de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli. Şi, pentru o claritate superioară s-a folosit un panel IPS. Acest tip de panou oferă culori bune şi unghiuri de vizualizare perfecte.
Producătorii pun pe ecranele laptopurilor şi tehnologii care filtrează lumina albastră, iar Acer a pus pe acest laptop BlueLightShield.
Stocarea se realizează pe SSD de 256 sau 512GB. Ambele variante sunt unele foarte bune şi oferă o capacitate mai mult decât suficientă.
Pe partea de porturi/conectivitate stă bine deoarece are bluetooth, wireless ax (wi-fi 6), 4 porturi USB, LAN (Gigabit) şi HDMI.
Sistemul de operare cu care vine preinstalat e o distribuţie Linux, iar recomandarea mea ar fi să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Din păcate nu vine cu unitate optică, dar acest lucru nu e o problemă deoarece aşa ceva nu mai are utilitate în ziua de azi.

Un laptop precum acesta poate fi considerat ca fiind un excelent desktop replacement.
Acer e un brand foarte apreciat când vine vorba despre electronice, la un moment dat fiind numărul 1 pe partea de laptopuri.
Componentele utilizate la construcţia acestui model sunt unele foarte bune prin fiabilitate şi performanţă.
Cu laptopuri performante precum acesta nu mai are rost să-ţi cumperi desktop. Plus că acesta ocupă foarte puţin loc şi poate fi cărat oriunde datorită greutăţii mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu