Acer Aspire 5 A515-52G-56J4, laptop office cu i5-8265U şi GeForce MX130

Acer Aspire 5 A515-52G-56J4 e un laptop apărut pe piaţă la început de 2019 cu procesor i5-8265U şi care are cip grafic cu memorie dedicată. Datorită acestor componente aparatul e unul de top, iar un alt lucru avantajos e portabilitatea. Modelul acesta e unul pentru acasă cât şi pentru la birou, putând fi utilizat şi pe post de desktop replacement.

Acest laptop are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care arată bine şi are dotări la nivel de an 2019. Din imaginea de alături puteţi vedea că aspectul e unul modern cu un design nou.

Acer Aspire 5 A515 52G 56J4

Păreri pro şi contra

Pe piaţă există multiple modele office, dar acesta se evidenţiază printr-un procesor nou model i5-8265U cu patru nuclee care are cip grafic Intel UHD. E un procesor din seria Whiskey Lake care e mai finisat în comparaţie cu seria Kaby Lake sau altele. Dacă vreţi ceva cu i7 atunci există această alternativă.
Memoria RAM instalată a sistemului e de 8GB, iar pentru a instala mai mult (suportă 32GB) are un slot liber din cele două disponibile.
Pe lângă cipul grafic de la Intel acest model are şi cip de la Nvidia, dar e vorba despre unul cu memorie dedicată. Acesta e un model MX130 cu 2GB memorie RAM.
Stă excelent la partea de conectivă deoarece acest model vine cu 4 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit şi wireless ac. De asemenea are conectivitate bluetooth pentru a conecta un mouse, boxe wireless ori alte dispozitive similare.
Bateria acestui model ţine până la 8 ore conform producătorului, iar greutatea e undeva la 1,8 kilograme. În acest fel avem la dispoziţe un laptop care e uşor de dus în geantă şi care are o baterie bună.

Acest laptop vine ca o alternativă la clasicele calculatoare (desktopuri) cu avantajul în portabilitate şi spaţiu mai puţin ocupat. Performanţele sunt similare unui calculator şi va fi utilizabil chiar şi peste 5-6 ani.
Ca producător Acer e unul de top, ocupând o poziţie fruntaşă alături de Asus, iar in această cauză recomand acest model.

Te-ar mai putea interesa