Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5 A515-52G-50X9, model cu i5-8265U şi GeForce MX130

Un laptop cu componente la zi e acest Acer Aspire 5 A515-52G-50X9 întrucât are are i5 din seria Whiskey Lake, GeForce MX130, ecran IPS şi altele. Caracteristicile sale îl fac un laptop excelent pentru sarcini multimedia, iar portabilitatea sa e una ok.

În acest fel modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi se comportă bine în sarcini solicitante.


Păreri pro şi contra

Acest laptop e unul de generaţie nouă datorită componentelor şi carcasei finisate. Procesorul din Acer Aspire 5 A515-52G-50X9 e un i5-8265U care nu doar are 4 nuclee, ci are şi voltaj scăzut aşa încât consumul să fie cât mai mic.
Ecranul acestui model e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1080p şi panel IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa lui are şi strat anti-glare.
Stocarea se realizează pe un SSD de 256, iar memoria RAM e de 8GB cu posibilitatea extinderii ei până la 32GB (mai are un slot de memorie liber).
Este un lucru obişnuit ca aceste laptopuri să nu aibă memorie dedicată pentru placa video, însă acesta are cip grafic GeForce MX130… pe lângă cipul de la Intel.
Din păcate nu are unitate optică, dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj întrucât vine cu Linux, iar dacă vreţi să instalaţi Windows 10 atunci acesta poate fi instalat de pe un stick USB.
La capitolul porturi stă excelent deoarece vorbim despre 4 USB, HDMI, LAN, wireless ac şi bluetooth.
Ergonomia dispozitivului e una bună prin faptul că are ecran mar şi tastatură iluminată.
Un lucru care o să vă placă foarte mult e portabilitatea prin faptul că bateria poate să ţină până la 8 ore, iar greutatea e de puţin sub 2kg.

Laptopul acesta e pentru acasă, dar poate fi util şi unui director, adică utilizat în scopuri business, iar aici intervine aspectul premium şi portabilitatea ok.
La un astfel de laptop puteţi conecta un mouse bluetooth, iar din această cauză o să aveţi mai multe porturi USB libere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu