Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5 A515-52-59ET, laptop office cu i5-8265U şi 8GB RAM

Un nou laptop de la Acer e acest Acer Aspire 5 A515-52-59ET cu procesor i5-8265U din seria Whiskey Lake. E un laptop perfect pentru sarcini office, iar din această cauză mulţi îl vor lua pentru acasă ori birou. Comparativ cu modelele care au cu procesor Kaby Lake.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi. Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul care are un aspect plăcut, mai exact e de culoare argintie, iar ecranul se poate vedea că este unul de 15,5 inci cu ramă subţire. Există diferite variante complet negre, dar acesta îmi place mai mult deoarece e pe argintiu. Există şi variante pe roşu pentru persoanele interesate de ceva cu culoare mai specială, dar funcţionalitate identică.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă Acer Aspire 5 A515-52-59ET e un aparat dotat cu procesor i5-8265U care nu doar are 4 nuclee, ci are şi cip grafic integrat de tip Intel UHD. În felul acesta putem vedea filme Full HD şi 4K, chiar dacă ecranul are rezoluţie Full HD. Dacă vreţi o variantă cu cip grafic Nvidia atunci acesta ar fi recomandarea mea ca alternativă.
Pe partea de porturi acest model e unul dotat cu o sumedenie de porturi printre care 4 USB-uri, HDMI, LAN, wireless ac şi bluetooth.
Precum modelele de la alte branduri şi acesta are tastatură iluminată. Acesta e un aspect important pe partea de ergonomie întrucât o să vedeţi mai bine tastele pe timp de noapte.
Memoria acestui laptop e una de 8 giga, iar la nevoie se poate adăuga mai mult. Ar trebui spus că acest model suportă până la 32 giga de RAM, având un slot liber… pe lângă cel ocupat.

Acest laptop e unul numai bun pentru navigat pe net, ascultat muzică şi vizionat filme. Dacă vreţi să jucaţi din când în când şi un joc nu văd de ce acest lucru ar fi o problemă, mai ales pentru jocuri precum CS, Lol sau Dota.
Comparativ cu modele din generaţiile anterioare acesta e unul cu aspect finisat şi cu componente mult mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu