Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5 A515-52-34FY, laptop Lava Red cu Intel Whiskey Lake

Laptopul roșu Acer Aspire 5 A515-52-34FY e unul dintre numeroasele modele din seria Aspire 5 de la acest brand și care are componente de ultimă generație. Mă refer la mai toate componentele sale, iar acesta se va comporta ca un ultrabook. Procesorul Core i3 Whiskey Lake chiar ajută mult în taskurile zilnice, iar aplicațiile vor porni rapid pentru că viteza de citire a datelor e superioară (datorită SSD-ului). Veți beneficia de un multitasking bun cu cei 8GB de RAM și sunt la o frecvență bună, nici nu e nevoie să faceți upgrade.

Acesta poate fi un cadou special pentru persoana iubită și nu costă foarte mult, iar un ecran cu margini mai mici iasă mai bine în evidență. Astfel, dimensiunile laptopului scad dar tastatura numerică rămâne și poate fi de folos dacă vreți să calculați ceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E vorba de cea mai recentă generație iar numele e Core i3 8145U, care are o placă video integrată satisfăcătoare. Nu e necesară  placă video dedicată dacă nu vreți să jucați jocuri. Laptopurile de gaming arată diferit și au performanțe diferite pentru că sunt alte tipuri de procesoare și plăci grafice.

Există posibilități de upgrade dar nu vor îmbunătăți prea mult performanțele, însă depinde ce veți face pe el. Pae că un SSD nu oferă prea mult spațiu de stocare, însă e mai rapid decât un hard disc în același preț.

Păreri pro și contra

Ecranul oferă numeroase detalii pentru că are caracteristici bune. Autonomia e aceeași ca la multe alte laptopuri și ea variază în funcție de aplicațiile folosite sau setările care le-ați ales. Veți avea nevoie de acea tastatură iluminată atunci când lucrați seara târziu și chiar dacă nu e ca și la cele de gaming, va fi una apreciată.

Acer Aspire 5 A515-52-34FY e dar o recomandare, iar dacă nu vă place culoare atunci aveți laptopuri chiar și pe negru. Chiar dacă pentru Linux nu aveți nevoie de antivirus, eu aș recomanda instalarea sistemului de operare Windows 10. Puteți găsi licențe la prețuri foarte bune sau pate aveți unul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu