Acer Aspire 5 A515-51G-84NJ, laptop cu i7-8550U și MX150

Laptopul Acer Aspire 5 A515-51G-84NJ are un preț foarte bun pentru ce componente oferă – Core i7-8550U, 4GB, 1TB și MX150. Cu siguranță, memoria RAM pare insuficientă pentru un pasionat de jocuri, dar depinde la ce rezoluție și setări vreți să rulați jocurile preferate. Această serie impresionează la capitolul design dar și calitate pentru că oferă un IPS foarte bun. Dacă poza de jos nu oferă suficient de multe detalii, puteți viziona clipul de mai jos.

Din poza de jos se vede foarte bine această serie sau cum ar arăta un model de 15 inci, variantele de 17 inci sunt mult mai late. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e foarte important iar în acest caz e vorba de cel mai avansat model de pe platformele mobile și vine la pachet cu o placă video dedicată eficientă. Datorită nucleelor suplimentare, performanțele procesorului au crescut semnificativ față de seria precedentă. E prezentă și o placă video Intel ceva mai bună dar nu e bună pentru gaming sau pentru editare, de aceea avem pe cea de la NVIDIA.

Îmi place foarte mult ecranul datorită rezoluției și panelului IPS, sunt foarte puține branduri care oferă IPSuri pe laptopuri. Se pare că în acest caz nu e un cost prea mare, deoarece prețul a rămas unul destul de atractiv. Alături de acest puteți achiziționa și Windows 10 licențiat dacă nu aveți unul acasă.

Păreri pro și contra

Are o construcție solidă cu finisaje elegante și cred că un model negru ca acesta o să arate destul de bine pe biroul vostru. Conectorii acestui laptop sunt destui de mulți și e de ajuns unul din fiecare tip, dar și tehnologiile wireless sunt foarte importante. E vorba de un laptop destul de portabil dacă care are nevoie de un mouse sau chiar de un cooling stand pentru o răcire mai bună în timpul reprizelor de gaming.

Acest laptop s-ar descurca mult mai bine în jocuri cu ceva mai multă memorie RAM, dar depinde și de voi. Poate că nu vă jucați titluri foarte mari și Acer Aspire 5 A515-51G-84NJ va fi folosit mai mult pentru uz multimedia.

Te-ar mai putea interesa