Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5 A515-51G-8431, laptop ieftin cu i7-8550U

Acest Acer Aspire 5 A515-51G-8431 arată bine pe negru deoarece sunt evidențiate mai bine touchpadul, logo-ul și linia argintie de sub ecran. Mai există o serie multimedia cu design similar, doar că în loc de argintiu e roșu și fantele de ventilație din spate sun mari (e vorba de Nitro 5). Fiecare producător oferă mai multe tipuri de laptopuri ca să satisfacă toți utilizatorii, că doar nu toți au același buget sau cerințe. Poate că din poze nu se vede, dar ecranul său are o rezoluție mai bună – 1080p, caracteristică care nu vedeam la generațiile precedente.

Chiar dacă acesta seamănă mult cu alte modele lansate în trecut, la interior sunt diferențe semnificative pentru că acum avem un procesor Quad Core. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopurile cu SSD-uri sunt tot mai numeroase deoarece prețurile au scăzut destul de mult, adică un SSD bun de 250GB costă undeva la 200 de lei. Îl puteți găsi și mai ieftin dacă prindeți o promoție și tot mai mulți utilizatori aleg o astfel de componentă pentru că e și fiabilă (durată de funcționare mare).

Acest Core i7-8550U nu e cel conceput pentru gaming dar poate fi folosit în anumite cazuri și nu veți putea juca multe ore pe acesta, deoarece trebuie lăsat să se răcească. Răcirea e mai bună la modelele Predator, doar că nu veți mai avea un laptop atât de portabil ca cel de sus.

Păreri pro și contra

Consider că are un preț mic, o configurație multimedia bună, puteți face mici upgrade-uri, oferă o autonomie generoasă, arată foarte bine și conectivitatea e superioară, adică nu duce lipsă de nimic. Pe acesta pot fi rula jocuri care se folosesc mai mult de procesor pentru că placa video GeForce MX130 nu e cea mai grozavă pentru gaming.

Cu toate acestea, Acer Aspire 5 A515-51G-8431 necesită cel puțin 8GB de RAM pentru a rula în condiții optime deoarece procesorul necesită mai mult. Upgrade-ul memoriei e ușor deoarece îndepărtați câteva șuruburi de pe spate pentru a avea acces la slotul liber. Se poate schimba acel HDD cu un SSD dacă nu sunteți interesați de spațiul de stocare generos, ci preferați ceva mai rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu