Acer Aspire 5 A515-51G-80RQ, notebook multimedia cu display IPS

Cele mai multe laptopuri de pe piață sunt de tip multimedia, doar că dotările nu sunt chiar atât de bune. Acer Aspire 5 A515-51G-80RQ e o alegere interesantă cu display IPS și nu orice brand îl oferă pe seriile mai ieftine. Poate că poza de jos nu oferă prea multe detalii, de aceea pus și o mică demonstrație la final. Puteți alegere chiar alt model dacă considerați că e prea scump cu Windows sau renunțați la Windows în favoarea unui model cu SSD.

Din poza de jos se vede că arată ca oricare alt model al serie și componente nu afectează aspectul fizic. Totuși sunt serii care arată cam cea de jos (Nitro V). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul de sus arată foarte bine și se vede cel mai bine în prezentările video sau în realitate. Din pozele de prezentare nu se vede prea bine laptopul și chiar e o alegere inspirată. Ținând cont că-l găsiți în numeroase variante, chiar nu merită să optați pentru altă variantă. E adevărat, sunt anumite limitări ca și performanțe deoarece se pun doar componente office/multimedia.

Display-ul devine tot mai important, motiv pentru care tot mai multe branduri pun variante FullHD, dar panelul e același. Din câte am văzut, majoritatea laptopurilor Acer noi oferă panou IPS și îl merită absolut toate seriile datorită unghiurilor de vizibilitate. Pe de altă parte poate vă doriți puțină confidențialitate, dar există filtre în acest sens.

Păreri pro și contra

E foarte important ca un laptop să vină cu software licențiat, dar poate fi instalat și ulterior dacă pe moment bugetul nu vă permite. Autonomia e suficient de mare cât timp nu vă folosi de placa video dedicată, adică nu rulați conținut video. Un minus ar fi lipsa tastaturii iluminate care putea fi utilă dacă nu aveți o lampă de birou.

Când vine vorba de jocuri, Acer Aspire 5 A515-51G-80RQ se descurcă foarte bine în special datorită procesorului foarte avansat și pe viitor vă puteți gândi chiar la un mic upgrade că și așa aveți un slot liber pentru memorie RAM.

Te-ar mai putea interesa