Acer Aspire 5 A515-51G-739J, laptop gri cu i7 și 940MX

Acer Aspire 5 A515-51G-739J e un laptop la nivelul anului 2017 deoarece vine cu procesor i7 Kaby Lake, ecran FHD și placă video 940MX. E un notebook pentru cei interesați de de un model pentru acasă de tip desktop replacement cu ecran bun (rezoluție ridicată și unghiuri de vizualizare ok).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care este excelent pentru sarcini multimedia. Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest model A515 și că e unul cu un design premium.


Caracteristici

Modelul acesta vine cu un procesor i7-7500U (scoate 5215 puncte la benchmark), 4 giga memorie RAM DDR4 și placă video GeForce 940MX cu 2 giga GDDR5.
E un model modern, iar din această cauză nu are unitate optică, însă datorită acestui lucru se obține o greutate de 2,2 kilograme (cu 0,3 mai puțin decât alte laptopuri de 15 inci).
Portabilitatea modelului de față e numai bună prin simplul fapt că are o baterie care ține undeva la 7 ore. Aceasta e autonomia maximă furnizată de producător.
Tastatura e una comodă, iar pentru a vedea tastele pe întuneric are iluminare LED backlit a tastelor.
Vine și cu sistem de operare, mai exact Linux, dar eu vă recomand să instalați Windows 10 întrucât e cel mai avansat sistem de operare, iar cei de la Acer furnizează drivere pentru el.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest laptop că are un design plăcut, performanțele peste medie, că are portabilitate ok și că i se poate face upgrade (se poate pune SSD etc). La lucruri pozitive trec și faptul că are wireless ac și LAN Gigabit (aceste două lucruri sunt foarte bune în cazul în care vreți să descărcați la viteze Gigabit de pe net.)
Contra ar fi că acest model e unul care nu are procesor quad core.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop capabil la orice sarcină atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat se poate vedea cum arată acest model, mai exact că e vorba despre unul negru și cu tastatură ergonomică.

Te-ar mai putea interesa