Acer Aspire 5 A515-51G-58DJ, laptop de 15 inci cu i5-8250U

Un laptop ca Acer Aspire 5 A515-51G-58DJ poate fi folosit de oricine deoarece are dotări bune și performanțe decente. Discutăm de o serie multimedia care chiar impresionează prin eleganță și e competitivă. Oricum, nu discutăm de o serie de gaming profesională în acest preț ci de una de mijloc (multimedia). Spre deosebire de un PC, un laptop nu poate fi upgradat foarte mult deoarece are o construcție compactă cu componente integrate.

Aceasta se adresează celor care le place un laptop negru performant și cu construcție robustă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile procesare Intel Kaby Lake R sunt apreciate de posesori deoarece oferă performanțe semnificativ mai mari datorită celor 2 nuclee suplimentare. Chiar dacă e vorba de aceeași tehnologie de fabricație, performanțele cresc semnificativ în aplicațiile Multi Core. Deci aveți un motiv în plus să alegeți un laptop nou și nu un desktop.

Sunt avantaje și dezavantaje atunci când alegeți una dintre cel două platforme, dar una mobilă parcă e mai atractivă: ocupă puțin spațiu, oferă cele mai utile porturi, tehnologii wireless, nu e nevoie de monitor, poate doar de un mouse. Dacă folosiți anumite periferice, acestea pot fi și wireless deoarece laptopul are tehnologie bluetooth.

Păreri pro și contra

Sunt și serii mai bune pentru jocuri care au un design negru cu roșu, iar tastatura e iluminată pentru a vă putea juca chiar și seara târziu. Chiar și o lampă de birou poate să vă ilumineze spațiul de lucru și poate o lumină caldă e mai plăcută pentru ochi decât o tastatură roșie. E robust comparativ cu alte laptopuri în același preț și mi-ar fi plăcut dacă ar fi fost disponibile chiar mai multe culori.

Acer Aspire 5 A515-51G-58DJ e unul dintre cele mai noi apariții de la acest brand care le puteți încerca, însă nu e singura care poate v-ar interesa. Îmi place și cel cu i7 deoarece e foarte bun pentru jocuri, dar placa video e versiunea mia ieftină cu 2GB. Cele cu 4GB sunt mult mai populare dar depinde și de jocurile care vreți să le încercați.

Te-ar mai putea interesa