Acer Aspire 5 A515-51G-56CT, laptop cu i5-8250U Kaby Lake R

Acest Acer Aspire 5 A515-51G-56CT face parte dintr-o serie care oferă numeroase variante la prețuri diferite, pentru ca să vă ajungă bugetul. Chiar nu merită o altfel de serie dacă vreți ceva ieftin pentru că aceasta arată bine, oferă componente de ultimă generație cum e procesorul Intel Kaby Lake R numit i5-8250U. Chiar dacă are o placă video proprie, dar pentru jocuri are o GeForce MX150 versiunea de 2GB. Există și o versiune de 4GB care se descurcă mai bine, însă nu e prezent decât pe serii diferite.

Chiar dacă la interior sunt prezente componente diferite, el arată la fel indiferent pentru care ați optat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de avansate dar e loc de mai bine, însă nu și în acest buget. Trebuie să recunosc că raportul performanță/preț e unul decent și nu trebuie neglijat că noile laptopuri oferă ecran 1080p. Deci imaginea oferă mai multe detalii, doar dacă și conținutul e pe măsură. În cazul jocurilor, mai bine reduceți din detalii decât din rezoluție, dar nu cred că mai trebuie să vă spun asta.

Din câte am înțeles, viitoarele laptopuri nu vor mai avea versiunea MX150 de 4GB ci de 2GB, dar poate vor fi și excepții pentru cei ceva mai pretențioși.

Păreri pro și contra

Noul Core i5 e la fel de performant ca și Core i7 din generația precedentă, deci ar trebui luat în calcul chiar și pentru jocuri. E un model care poate fi transportat cu ușurință datorită dimensiunilor reduse și cred că viitoare generație va fi și mai compactă. Oricum, dacă vă doriți un laptop pentru birou, greutatea și autonomia bateriei vor fi irelevante.

Acer Aspire 5 A515-51G-56CT nu e conceput pentru taskuri grele cum sunt jocurile, dar depinde și ce fel de jocuri vreți să încercați. Unele jocuri se folosesc mai mult de procesor și dacă nu vă ajunge memorie RAM instalată, se mai poate pune încă una pentru că majoritatea laptopurilor disponibile au 2 sloturi. Odată cu apariția memoriilor de 16GB, chiar nu mai aveau sens 4 sloturi pe laptopuri.

Lasă un comentariu