Acer Aspire 5 A515-51G-518R, model de gaming pe gri

Acer Aspire 5 A515-51G-518R e un laptop de light gaming pentru cei cu un buget redus. Un notebook PC precum acesta poate rula orice aplicație, oricât de costisitoare ar fi, fără să obosească. În acest sens îl ajută procesorul i5, placa video GeForce 940MX și cei 4GB memorie RAM.
Prin light gaming mă refer la faptul că acest laptop poate fi utilizat la jocuri setate la detalii medii. De asemenea, acest laptop e numai bun la filme HD, Full HD și navigat pe net.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Designul e super, având o balama lungă de culoare argintie și o tastatură foarte confortabilă.


Pro

Codul A515-51G ne spune că laptopul are grafică dedicată, iar din această cauză poate fi utilizat la jocuri ori alte sarcini mai complexe din puncte de vedere grafic.
Procesorul din dotarea acestui laptop e un i5-7200U, iar din această cauză bateria ține mult și avem parte de procesare rapidă a diferitelor sarcini.
Diagonala modelului de față e una de 15,6 inci, iar rezoluție e Full HD. imaginea nu ar fi fost de cea mai bună calitate dacă nu ar fi avut și panel IPS care-i oferă unghiuri de vizualizare extrem de bune.
Memoria RAM e DDR4, iar capacitatea e de 4GB și suportă mai mult având un slot de memorie liber din cele două.
Portabilitatea e ok întrucât laptopul are o baterie care ține 5-7 ore și o greutate redusă de 2,3kg.

Contra

Nu are procesor cu 4 nuclee, acest lucru ajutând la o autonomie mai bună și la performanțe superioare.
E dotat cu hard de 1TB, iar eu aș fi dorit să văd acest model dotat cu SSD.

Verdict

Dacă vreți un laptop pe post de stație de lucru atunci acest model Acer Aspire 5 A515-51G-518R ar fi recomandarea mea.
Vă puteți face o părere despre acest model din clipul de alături. Se poate vedea că are noul design din care lipsește unitate optică.

Te-ar mai putea interesa