Acer Aspire 5 A515-51G-34GH, laptop performant și aspectuos

Acer Aspire 5 A515-51G-34GH e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i3-6006u (generația a șasea numită Skylake, iar acesta scoate 3134 puncte la benchmark), cip grafic cu memorie dedicată și ecran super (rezoluție FHD, panel IPS, anti-glare).
Componentele îl plasează în categoria multimedia, fiind perfect pentru navigat pe net, ascultat muzică și vizionat filme.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are componente de generație nouă. În acest fel avem parte de performanțe superioare și stabilitate


Caracteristici

Laptopul 5 A515-51G-34GH e unul cu un ecran foarte bun de 15,6 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli. Cireașa de pe tort la acest ecran e panelul IPS care asigură unghiuri de vizualizare bune și culori deosebite.
Procesorul e un i3 cu cip grafic integrat. Pentru jocuri există un cip grafic GeForce 940MX care se activează în acestea ori sarcini care au nevoie de mai multă performanță.
Portabilitatea dispozitivului e una bună, vorbind despre un model care are o autonomie de 7 ore (din spusele producătorului… depinde foarte mult de ce facem pe laptop) și o greutate redusă de 2,2 kilograme.
Pe partea soft vine cu Linux, iar din această cauză eu recomand instalarea Windows 10.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi prețul nu prea mare, că are procesor puternic, ecranul super, disponibilitatea wireless ac, portabilitatea ok și fiabilitatea.
Contra ar fi că nu are SSD. (I se poate pune această componentă și chiar e recomandat întrucât va face laptopul mult mai rapid.)

Concluzii

Modelul de față e pentru cei interesați de un laptop care să se prezinte bine din punct de vedere vizual și al caracteristicilor. Datorită celor din urmă poate fi utilizat acasă sau la birou.
Din clipul de alături se poate vedea cum arată acest model și că e unul premium. Trebuie să vă atrag atenția că în clipul alăturat e un model cu componente ușor diferite, dar care arată identic cu cel din articolul de față.

Lasă un comentariu