Acer Aspire 5 A515-41G-16BQ, laptop cu Radeon RX 540

Laptopul Acer Aspire 5 A515-41G-16BQ e un model interesant deoarece are componente ceva mai diferite – AMD A12-9720P și Radeon RX 540. Aceste două componente se apropie ca și performanțe de un Core i5,respectiv un GeForce MX150. În acest buget chiar merită a fi luat în calcul deoarece are și dotări foarte bune și o memorie RAM satisfăcătoare, dar nu de ajuns pentru gaming. Are o construcție destul de robustă care poate fi observată din prezentări.

Există și seria Aspire 3, care arată cam ala fel doar că e inferioare mai a toate capitolele (în caz că vreți ceva mai ieftin). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu trebuie să fiți fan Acer pentru a-l alege, deoarece acest brand a demonstrat că poate oferi laptopuri foarte interesante. Componentele sale sunt ideale pentru orice tip de utilizator, doar că unii poate vor un multitasking mai bun sau să joace cele mai recente jocuri.

Pe acesta se pot viziona filme 1080p datorită ecranului FHD și puteți folosi un cablu HDMI dacă vreți să-l conectați la un televizor sau monitor mare. Are porturi diversificate pentru a putea conecta orice periferic, dar sunt și tehnologii wireless. Poate ați observat că-i lipsește unitate DVD, ei bine, e ceva normal la o așa construcție.

Windows 10 poate fi pus cu un stick USB sau chiar un hard disc extern, iar pentru a nu pierde timp inutil, optați pentru cel cu interfață USB 3.0. E prezent chiar și un USB de tip C care va deveni tot mai popular în următorii ani.

Păreri pro și contra

Are un finisaj modern dar aș fi apreciat dacă brandul ar fi oferit și niște variante pe gri metalizat sau alte culori mai deschise. Chiar și așa arată bine cu acea balama metalică și lungă argintie de jur împrejurul laptopului. Poate fi bun pentru orice, dar cred că merită să-l upgradați cu o memorie suplimentară

Acer Aspire 5 A515-41G-16BQ e doar unul dintre multele modele ale acestei serii multimedia și s-ar putea să găsiți mai multe modele care pot fi mai accesibile, deoarece sunt destul de atractive și stocurile sunt limitate.

Te-ar mai putea interesa