Acer Aspire 5 A515-41G-13NV, laptop multimedia ieftin cu A12-9720P

Laptopul multimedia Acer Aspire 5 A515-41G-13NV e o variantă foarte bună în acest preț deoarece e mult mai ieftin decât un laptop cu Core i5. Dacă aveți un buget limită și vă plac jocurile, vă recomand această configurație și e foarte important să aibă o memorie minimă de 8GB, deci trebuie să mai puneți o plăcuță deoarece 4GB nu e de ajuns (depinde și la ce rezoluție îl veți juca). Această serie oferă destul de multe configurații și e destul de apreciată de utilizatori. Nu merită să optați pentru un model cu HDD, laptopurile cu SSD se mișcă mult mai bine.

Din poza de jos se poate vedea că are o construcție diferită față de cea clasică (construcție metalică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Are un procesor A12-9720P care e destul de performant deoarece e un Quad Core cu specificații tehnice bune. Scorul de performanță îl situează undeva este un Core i3 și se apropie de un Core i5. Laptopul are și o placă video AMD Radeon RX 540 care se descurcă decent în multe jocuri dacă nu le rulați la detalii peste mediu. Acest model e echivalentul lui GTX 950M, dar sunt ceva deosebiri între cele două modele.

E și normal să aibă un ecran FullHD în 2017, dar în 2018 nici nu cred că vor mai fi laptopuri HD.

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă excelent, are o carcasă metalică, componente foarte performante, arată foarte bine, are cele mai utile porturi și tehnologii wireless. Pot spune că se descurcă în orice situație cu o așa configurație și nu prea ai ce să-i reproșezi. Bineînțeles, e loc de mai bine că doar nu e laptopul perfect pentru orice.

Singurul minus al acestui laptop e acela că necesită încă o plăcuță RAM, dar numai pentru anumite jocuri sau depinde la ce detalii jucați jocurile.

Acer Aspire 5 A515-41G-13NV e cea mai bună alegere în acest buget și v-o recomand, iar o alternativă cu Intel+GeForce costă ceva mai mult. Am pus clipul de jos pentru a vedea construcția sa și finisajele elegante (sunt aceleași la toate modele A515):

Lasă un comentariu