Acer Aspire 4830T-2334G50Mibb TimelineX

Laptopul Acer Aspire 4830T-2334G50Mibb TimelineX e o alternativă ceva mai accesibilă la 4830T-2434G75Mibb deoarece nu are procesor i5, ci doar i3 care e și el destul de performant. Când vorbim despre un laptop Timeline X vorbim despre un Acer premium care vine chiar și cu sistem de operare, iar acest model vine cu Windows 7 Home Premium adică cu e mai bun pentru tine.

Componentele notebook-ului sunt cele mai noi deoarece are procesor i3-2330M de tip Sandy Bridge, iar memoria RAM e una de capacitate standard… de 4GB. Placa video e una integrată fiind un cip grafic HD3000 de la Intel integrat în procesor. Chiar dacă e vorba despre un cip integrat nu trebuie să vă lăsați înșelați de aparențe deoarece e capabil să redea inclusiv conținut Ful HD.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e mare dacă luăm în considerare că vorbim despre un laptop premium cu o bateria care ține maxim 8 ore, chiar dacă are doar 6 celule. Din păcate garanția e de doar un an dar poate fi extinsă în funcție de magazin.

Poze

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Acer Aspire 4830T-2334G50Mibb e un laptop care are o autonomie de undeva la 7-8 ore mulțumită faptului că nu are palcă video dedicată și că e optimizat pentru portabilitate maximă. Ecranul e de 14 inci și are o rezoluție HD de 1366 pe 768 pixeli care e perfect dacă ești o persoană care vrea să vadă filme de pe ‘net.

E dotat cu numeroase porturi, de la HDMI la USB 3.0 și bluetooth. Placa video HD 3000 e una destul de performantă și cum ziceam pe la început aceasta poate reda și clipuri 1080p, iar pentru a le vedea la o calitate superioară puteți conecta laptopul la un HDTV sa la un monitor mai bun. Conexiunea dintre un ecran extern și laptop se poate realiza prin portul VGA sau prin HDMI, ia alături e un clip care vă prezintă performanțele în jocuri ale plăcii Intel HD.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, e portabil (bateria ține mult, greutatea e de puțin peste două kilograme), placa grafică poate reda nativ filme 720p, procesorul e dual core, iar hardul are o capacitate destul de mare.
Contra: prețul e cam piperat și e accesibil doar celor care vor portabilitate maximă și performanță.

Concluzie

Modelul 2334G50Mibb de Acer 4830T este unul destinat oamenilor de afaceri deoarece are o bateria care ține peste medie (un laptop normal are o baterie care ține undeva la 3-4 ore), performanța e foarte bună, dotările sunt premium, iar prezența unui sistem de operare (Windows 7) vă scutește de alte bătăi de cap. Alături e și un clip cu modelul TimelineX.

Te-ar mai putea interesa