Acer Aspire 4830G-2434G75Mnbb

Laptopul Acer Aspire 4830G-2434G75Mnbb e unul din seria Timeline X adică e un laptop subţire, robust şi performant. Datorită carcasei din aluminiu acesta e destul de subţire şi robust iar aspectul metalizat îi dă un plus de eleganţă şi siguranţă. Îmi place combinaţia de culori aleasă (albastru cu argintiu şi tastatură neagră) dar şi faptul că nu are sistem de operare instalat, făcându-l mai accesibil. Dacă aveţi nevoie de un model Premium ca acesta şi de software licenţiat atunci un 4830T-2334G50Mibb TimelineX ar fi o alternativă bună deoarece se menţine în acelaşi buget. Eu însă tot pentru acesta aş opta în special datorită plăcii video de 2 GB şi deci a configuraţiei de gaming. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 2430M e unul Sandy Bridge de 2.4 GHz şi care e destul de bun pentru gaming. Placa video integrată e Intel HD Graphics care oferă performanţe decente în ceea ce privesc filmele 720p şi 1080p, adică le rulează fluent fără sacadări. Are un ecran LCD cu iluminare LED pentru un contrast bun dar şi un consum redus. Acesta are o diagonală de 14 inci şi o rezoluţie HD+ deci pentru filmele 1080p puteţi opta pentru un ecran extern cu intrare HDMI. Laptopul poate fi luat pe ori unde doriţi chiar şi în spaţiile luminoase deoarece are are protecţie Glare.

Capacitatea memoriei RAM a acestui laptop e la 4 GB 1066 MHz şi poate fi extinsă la cel mult 8 GB. HDD-ul SATA al acestui laptop e unul de 750GB şi deci e unul foarte spaţios. Placa video dedicată e GT 540M de la NVIDIA şi aceasta e o alternativă mai bună la GT 525M deoarece are caracteristici tehnice mai bune printre care se află şi memoria video de 2 GB pe 128 de biţi.

La capitolul multimedia şi comunicaţii de date vine cu DVD, difuzoare stereo Acer 3D cu tehnologie audio Dolby Home Theater v4, card reader, cameră web şi WLAN. Pe partea de porturi are ieşire audio, două USBuri 2.0, microfon, HDMI, două USBuri 3.0, LAN şi VGA. Pe lângă toate acestea are şi un acumulator de 6 celule care e destul de mare şi deci oferă o durată de viaţă mare laptopului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie destul de mare pentru un laptop din acest segment, Linux, carcasă robustă şi uşoară,

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Aspire 4830G-2434G75Mnbb de la Acer e recomandarea mea pentru cei care vor mai mult de la un laptop şi aici mă re fer la gaming la detalii maxime.

Te-ar mai putea interesa