Acer Aspire 3830G-2434G75Nbb

Dacă vrei un acer special atunci un laptop Acer Aspire 3830G-2434G75Nbb care e din seria TimelineX ar fi recomandarea mea deoarece e mic, vine cu autonomie mare şi performanţele îi sunt peste medie. Vine cu componente cum ar fi un procesor i5 de tip dual core, hard de 750 giga şi placă video dedicată de 128 biţi – NVidia GeForce GT 540M.
E bun ca laptop de business cât şi de gaming deoarece placa video va face faţă oricăror sarcini, indiferent cât de solicitante ar fi. Un lucru care îi lipseşte e Windows-ul deoarece vine cu Linux, dar se poate cumpăra cu WIndows şi atunci nu mai are un preţ bun Vezi prețul special de azi », ci cu vreo 400-500 lei mai mult.

Poze

Alături sunt două poze pentru a vă face o opinie despre cât de bine se prezintă, dar cred că preview-ul de la final ar trebui urmărit cu atenţie. În acel clip e prezentat notebook-ul mia în detaliu.

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

3830G-2434G75Nbb e un model nou de Aspire şi se evidenţiază prin ecranul de 13,3 inci care are o rezoluţie de 1366 pe 768 despre care eu zi că e una HD+. Datorită acestei rezoluţii o să puteţi urmării filme HD şi 1080p la calitate bună deoarece placa grafică e capabilă de a reda fluent HD şi FullHD. Jocurile vor merge bine chiar şi la rezoluţia maximă suportată de monitor deoarece GPU-ul GeForce are bus-ul memoriei pe 128 biţi.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; preţul e pe măsura performanţelor şi portabilităţii; garanţia poate fi extinsă la 3 ani şi astfel, chiar dacă are garanţie standard de 1 an o puteţi mării contra unei sume nu prea mari; carcasa e de aluminiu, iar încărăcătorul e pe USB; dispune de ultimele tehnologii cum ar fi USB 3, HDMI şi Optimus de la NVidia; datorit[ tehnologiei Optimus bateria ţine mai mult deoarece placa video dedicată e activată daor când vă jucaţi jocuri, iar activarea se face automat fără ca dumneavoastră să faceţi vreo intervenţie.
Contra: ecranul e cam mic, dar se poate conecta un ecran extern dacă vreţi să vedeţi filme mai mare.

Concluzie

Modelul 3830G-2434G75Nbb e unul nou care arată foarte bine datorită carcasei din aluminiu, iar pentru a vă face o părere despre cum arată am postat un clip alături.
Performanţele sunt foarte bune în opinia mea e prea performant deoarece dacă o să-l folosiţi pentru navigat pe Internet ori Office atunci o să meargă ca uns.

Te-ar mai putea interesa