Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3820TG-464G50nks

Dacă sunteți în căutarea unui laptop foarte performant și portabil, adică să fie mic și ușor, atunci acest laptop Acer Aspire 3820TG-464G50nks ar fi cea mai inteligentă alegere deoarece vine cu procesor i5, 4 giga de RAM și placă video dedicată pe 128 de biți. Să nu vă lăsați înșelați de rezoluția ecranului de 13 inci pentru că acest model vine cu cea mai bună configurație posibilă. Arată precum un Acer 5750 (TimelineX) dar vine fără tastatură numerică. Un alt plus ar putea fi autonomie de până la 7-8 ore care este asemănătoare netbookurilor foarte scumpe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și veți avea un gadget foarte bun și am uitat să menționez că mai are și sistem de operare Windows 7 licențiat.

Poze

Deschis negru

Capac negru

Specificații tehnice

Are procesor Intel model Core i5-480M cu tehnologie 32 nm, frecvență de 2,6 GHz și cache 3MB. Display-ul LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz dispusă pe un slot. Celălalt slot este liber făcând posibil un upgrade de până la 8 giga. Spațiul de stocare este de 500 de giga la o viteză de rotație de 5400 de rotații pe minut. Acest hard este unul foarte performant și silențios.

Are o placă video integrată Intel HD Graphics care poate fi utilă atunci când nu vă jucați pentru a avea o autonomie foarte bună de 7-8 ore. Cea dedicată AMD Radeon HD 6550M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți. Acesta rulează fără probleme orice joc recent apărut, iar pentru cei care au nevoie de ceva mai mulți RAMi, upgrade-ul nu este costisitor deoarece are un slot disponibil. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Acer Aspire 3820TG-464G50nks are cameră web de 1.3 MP, tehnologie Dolby Home Theater v3, cititor de carduri, difuzoare integrate, microfon, trei USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, ieșire audio, rețea RJ-45, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: cântărește doar 1,8 kilograme, are Windows 7 licențiat, design elegant, Wake-on-LAN ready, autonomie de până la 8 ore și configurație de gaming mijlociu.

Ca minusuri: având în vedere că nu are unitate optică, un port USB 3.0 ar fi fost util pentru un transfer de date mai bun.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire 3820TG-464G50nks se adresează celor care călătoresc des și doresc să aibe tot timpul cu ei un portabil performant care să aibe o autonomie bună. Poate fi folosit și pe post de player Full HD deoarece are HDMI prin care puteți viziona filmele preferate pe un ecran mai are cu rezoluție 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu