Acer Aspire 3 A315-56, laptop office de culoare neagră

Laptopul Acer Aspire 3 A315-56 e unul de generaţie nouă cu procesoare i3-1005G1 şi i5-1035G1 aşa încât să facă faţă sarcinilor office înspre multimedia. Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1080p aşa încât filmele să se vadă la cea mai bună calitate.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu 8GB memorie RAM şi stocare pe SSD de 512GB. Din imaginea de alături puteţi vedea că e vorba despre un model de culoare neagră care se prezintă bine dpdv vizual.


Păreri pro şi contra

Pe partea de procesoare aveţi de ales între modele cu i3 sau i5, diferenţa dintre ele ar fi că vin cu 2 sau 4 nuclee. În opinia mea cea mai bună alegere ar fi cu i5, dar nici cu i3 nu e rău. Dacă vreţi ceva mai puternic atunci există laptopuri cu i7.
Dacă vă preocupă portabilitatea atunci trebuie să ştiţi că are o greutate de 1,9kg şi o baterie care ţine până la 9,5 ore… conform producătorului.
Nu vine cu unitate optică, însă are multiple opţiuni de conectivitate printre care aş aminti 3 porturi USB, LAN Gigabit, HDMI şi wireless ac.
Pe partea de sistem de operare acest laptop vine cu Endless OS, adică o distribuţie Linux. Eu recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB 3.0. Driverele se instalează automat la conectarea dispozitivului la Internet şi nu vor fi bătăi de cap în acest sens.
Legat de capacitatea de stocare trebuie să spun că e una suficientă şi că venind cu SSD o să avem totul accelerat.

Dacă sunteţi interesaţi de un model de laptop pentru sarcini office (vizionat, filme, muzică, editat documente etc) atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pentru sarcini mai complexe există laptopuri speciale cu caracteristici de gaming.
Pot spune că laptopurile au ajuns foarte performante şi portabile, iar acest model ne arată unde a ajuns tehnologia. Dacă nu aveţi bani de un ultrabook atunci acest model ar fi recomandarea mea.

Te-ar mai putea interesa