Acer Aspire 3 A315-55G-38SA, laptop office cu i3-8145U

Acer Aspire 3 A315-55G-38SA e un laptop apărut de curând pe piaţă şi se adresează persoanelor interesate de ceva accesibil şi care să poată fi utilizat chiar şi la vizionarea de filme 1080p.
Prezenţa unui cip grafic cu memorie dedicată face ca laptopul să fie util şi la sarcini multimedia (filme, jocuri precum Lol etc).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi vine cu dotări premium (printre aceste dotări aş aminti ecranul FHD cu panel IPS şi procesorul i3).


Păreri pro şi contra

Modelul Acer Aspire 3 A315-55G-38SA are o portabilitate excelentă prin faptul că greutatea e de 1,9kg şi bateria ţine peste 4 ore… în funcţie de ce faceţi pe el.
Porturile acestui model sunt multiple, cele mai importante fiind cele 3 USB-uri, LAN Gigabit şi wireless ac. Se poate conecta şi un mouse bluetooth deoarece acest model are şi aşa ceva.
pentru ca să ruleze şi jocurile nu prea complexe acest laptop are şi cip grafic GeForce MX 230 cu 2GB memorie dedicată.
Ecranul acestuia e unul superb prin faptul că are rezoluţie Full HD, strat anti-orbire şi panou IPS (unghiurile de vizualizare vor fi excelente din orice parte).
Are instalată o capacitate de 4GB la capitolul memorie RAM, suportând până la 20GB.
Iar, pentru stocare se foloseşte de un hard de 1TB. Acesta nu e SSD, iar acest lucru e unul dintre dezavantajele sale. Oricum nu vă opreşte nimeni din a monta uns astfel de SSD.
Pentru a instala Windows recomand să vă folosiţi de un stick USB 3.0… în acest fel o să instalaţi sistemul în 20 minute.
Procesorul i3 8145U e unul foarte bun şi e piesa de rezistenţă din acest laptop. Scriu asta deoarece scoate 5509 puncte la benchmark.

Pe piaţă există şi alte modele de notebook PC-uri, însă acesta se recomandă prin aspectul plăcut, dotările pe care le are şi că nu costă mult.
Acer ca brand e unul de top şi de aceea în România e comercializat la toate magazinele.

Te-ar mai putea interesa