Acer Aspire 3 A315-54K, laptop office cu i3

Acer Aspire 3 A315-54K-380S e un laptop nou pentru sarcini office dotat cu procesor i3 model 7020U care are două nuclee şi cip grafic Intel HD. Acest procesor fac eca laptopul să fie util la jocuri nu prea complexe şi sarcini office-multimedia.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are ecran de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi strat anti-glare.
Din poza de alături puteţi vedea că laptopul e unul complet negru, lucru care-l face bun şi în domeniul business.

Acer Aspire 3 A315 55G 38SA

Păreri pro şi contra

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat care să arate bine şi să fie echipat cu componente noi atunci Acer Aspire 3 A315-54K ar fi numai bun. Procesorul i3 scoate 3531 puncte la benchmark şi e unul dintre cele mai bune procesoare pentru laptopuri. Are integrată şi o placă video tot de la Intel care va fi suficientă pentru filme HD şi jocuri optimizate.
Memoria RAM instalată e de 4GB, dar se pot instala maxim 12GB. Iar, pentru stocare se foloseşte de un HDD cu capacitate de 1TB. În opinia mea era mai bun un SSD, chiar dacă era şi de 256 de giga.
Nu vine cu unitate optică, iar dacă vreţi să instalaţi Windows 10 atunci o puteţi face de pe un stick USB bootabil.
Portabilitatea este foarte bună prin faptul că are o greutate redusă de 1,9kg şi baterie care poate să ţină şi 6 ore.
Unele laptopuri nu mai au LAN, însă acesta vine dotat cu LAN Gigabit, iar pe lângă acestea vine cu 3 USB-uri, HDMI, wireless ac şi bluetooth.

Laptopul de faţă se va dovedi mai mult decât suficient acasă ori la lucru. În ziua de azi nu e nevoie de mai mult pentru navigat pe net, vizionat filme şi sarcini office (la lucru, şcoală etc).
Există şi variante mai ieftine, dar modelul acesta cu i3 e suficient de puternic să fie bun şi peste 5-6 ani.
Dacă vreţi să adăugaţi mai mulţi RAMi atunci trebuie să vă spun că nu are sens şi că mai bine a-ţi monta un SSD. Laptopul o să fie mai rapid.

Te-ar mai putea interesa