Acer Aspire 3 A315-53G, laptop pentru redare media

Laptopul Acer Aspire 3 A315-53G poate fi pe placul multe utilizator deoarece are un ecran Full HD, suficientă memorie RAM, un SSD generos și o placă video dedicată. La acestea se adaugă și dotările foarte bune care le găsim atât la interior, cât și la exterior (porturi). Se comportă foarte bine în cele mai multe situații și nu trebuie să fiți pasionat de jocuri pentru a avea un așa laptop, poate că-l doriți doar pentru cum arată. Laptopurile de culoare neagră arată bine, însă unii producători oferă și alternative pentru cei care pun accent mult pe design și nu prea îi interesează ce se află la interior.

Modelul A315-53G-32SK e doar unul din numeroasele variante multimedia care le puteți încerca și nu costă mult pentru că are un Core i3 Kaby Lake. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unele componente diferă în funcție de modelul ales, însă prețul e influențat mai mult de procesor. E vorba de un brand cu experiență și fiabilitatea chiar nu mai poate fi pusă la îndoială.

Păreri pro și contra

Raportul preț/performanță e foarte bun și se datorează mult acelui SSD, chiar dacă nu e foarte mare. Noile procesoare chiar reprezintă o opțiune și vă ajută să economisiți puțini bani pentru că nu trebuie să aveți neapărat Core i7. Sunt disponibile și configurații cu Kaby Lake R, dacă vă gândiți să aveți 4 nuclee. Veți putea instala cel mult 12GB RAM dacă e nevoie și din câte văd laptopurile sunt chiar înlocuitoare bune pentru desktopurile mai vechi. E adevărat că sunt dezavantaje la anumite capitole, dar per ansamblu laptopurile oferă mai multe avantaje. De aceea, un laptop ceva mai performant cum e cel de sus ar fi varianta potrivită pentru a lucra chiar și la birou.

Acer Aspire 3 A315-53G nu are o construcție ușoară, dar e solid și poate că nici nu veți călători mult cu el. Placa video GeForce MX130 e modestă și nu se compară cu cele GTX sau RTX, se vede că are doar 2GB memorie. Unele jocuri nu au cerințe foarte mari, dacă vreți din când să jucați un LoL sau altceva.

Te-ar mai putea interesa