Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3 A315-53G-58CP, model multimedia cu i5-7200U

Notebook-ul Acer Aspire 3 A315-53G-58CP e unul recomandat persoanelor interesate de un desktop replacement nu prea scump și cu dotări de top. Procesorul i5 chiar dacă e unul din seria Kaby Lake e foarte performant și e ajutat de memorie RAM DDR4 și cipul grafic Nvidia MX130.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de top care poate fi utilizat la sarcini multimedia precum și la jocuri (nu e un laptop special pentru jocuri). Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat arată bine, având un design precum restul laptopurilor de la Acer.


Avantaje

Modelul Acer Aspire 3 A315-53G-58CP e unul de top dotat cu procesor i5-7200U care are două nuclee și cip grafic integrat Intel HD 620. În sarcini solicitante dpdv video acest procesor e ajutat de placa video Nvidia MX130.
Ecranul din dotare e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD și cu panel de calitate. Pentru a fi mai plăcut la vizionarea documentelor e dotat cu Eye Care, adică o tehnologie care filtrează lumina albastră. Lumina nu se va reflecta de pe suprafața acestuia deoarece are finisaj anti-glare.
Pe partea de memorie acest model e unul dotat cu 4GB memorie RAM și stocare pe un SSD de 256GB.
Sistemul de operare e unul Linux și vă va ajuta să intrați pe net ori să faceți sarcini office.

Dezavantaje

Memoria RAM putea fi de 8GB, dar se mai poate adăuga până la 20GB … dispozitivul e unul care mai are un slot liber.
Unitatea optică nu e prezentă, iar instalarea unui alt sistem de operare se poate realiza de pe stick.

Concluzii

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate de un dispozitiv care să vină cu portabilitate bună (bateria e una de 6 ore, iar greutatea e de 2,1kg) și cu performanțe peste măsură.
Dacă vreți să vedeți filme la o mărime mai mare atunci acesta poate fi conectat la un televizor folosind portul HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu