Acer Aspire 3 A315-53G-383S, laptop cu tastatură chiclet

Laptopul Acer Aspire 3 A315-53G-383S îl recomand elevilor și studenților deoarece la un preț atât de atractiv veți primi dotări bune, performanțe satisfăcătoare, un design modern și un gadget cu greutate redusă. Se vede din pozele de prezentare că ecranul are o rezoluție ceva mai mare pentru că cerințele utilizatorilor au crescut. Cu alte cuvinte, utilizatorii vor ceva mai multă calitate video și un ecran HD e depășit. Deci, în 2019 alegeți un laptop FullHD care să aibă SSD, pentru ca totul să pornească mai rapid și transferul datelor se face aproape instant.

Laptopul are o tastatură de tip chiclet ca la multe altele și e destul de reușită comparativă cu cea a laptopurilor mai vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar procesoarele Core i5 și Core i7 au ceva mai multe nuclee, însă pentru ce-l veți folosi nu aveți nevoie de un laptop scump. Acesta e de ajuns pentru toate taskurile zilnice, iar pentru a îmbunătăți productivitatea ar trebuie ales un mouse, chiar și fără fir dacă vreți ca biroul să fie mai minimalist. Laptopurile vin cu porturi numeroase și nu veți simți că lipsește vreunul, plus că are și tehnologii fără fir. Sistemul audio integrat e de ajuns dacă nu ascultați muzică cu bass.

Păreri pro și contra

Procesorul Core i3 de pe acest laptop e unul avansat și e de ajuns pentru multe taskuri, iar dacă vreți să rulați o aplicație 3D sau un joc, vă puteți folosi de placa video GeForce MX130. Memoria RAM pare să fie de ajuns pentru cele mai multe taskuri, dar nu zic că nu ar fi fost mai bine cu ceva mai multă memorie. Laptopurile actuale vin cu un SSD ceva mai mare care e perfect pentru uz office, de aceea îl consider bun pentru tineri și nu numai.

Acer Aspire 3 A315-53G-383S poate fi folosit și în cadrul micilor companii, însă trebuie să alegeți un software licențiat și aici mă refer la sistemul de operare Windows 10. Chiar și Linux e o variantă de luat în considerare pentru că nu are nevoie de antivirus și oferă programe alternative.

Te-ar mai putea interesa