Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3 A315-53G-35VX, laptop accesibil cu grafică dedicată

Laptopul Acer Aspire 3 A315-53G-35VX e un gadget conceput pentru a rula Windows 10, chiar dacă are Linux. Doar această versiune oferă drivere pentru componente atât de noi, iar aici mă refer la procesorul Core i3 Kaby Lake și la placa video GeForce MX130. Bine, aceste componente sunt menționate, dar mai sunt și altele (placa de bază, sunet etc). Laptopul arată foarte bine și se poate observa din poza, însă nu sunt disponibile alte culori cum am văzut la alte serii. Alături de el puteți alege un router performant, dar să nu uitați nici de mouse, care poate fi wireless.

Chiar și acesta e de 15 inci ca multe altele, doar că face parte dintr-o serie mai ieftină – A315, de aceea vom găsi componente ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E de apreciat un laptop cu atâta spațiu de stocare pentru că puteți ține mult fișiere pe el, însă mai sunt utilizatori care ar prefera un SSD. Totul pornește mai rapid cu acest tip de mediu de stocare, doar laptopurile de gaming suportă SSD-uri de tip M.2 (mult mai mici).

Laptopul se alege în funcție de anumite criterii: necesități, buget și preferințe. Însă trebuie luat în calcul și cât îl veți folosi, pentru că nu puteți lua cel mai ieftin model dacă îl veți folosi cel puțin 5 ani.

Păreri pro și contra

Performanțele sale sunt de lăudat pentru acest preț și e perfect pentru aplicații office, redare media și altele. Spre deosebire de alte serii, aceasta nu oferă cel mai detaliat ecran, adică rezoluția sa e doar HD. Are destul de multe porturi și nu ne interesează câte sunt de un fel, ci diversitatea lor. Placa video de pe acesta se descurcă foarte bine în jocuri dacă luăm în calcul că rezoluția setată va fi una HD.

Acer Aspire 3 A315-53G-35VX va înlocui cu succes vechiul laptop sau desktop pentru că e mult mai eficient, iar autonomia bateriei e bună. Nu prea sunt laptopuri care să exceleze la acest capitol în acest preț. Doar ultraportabilele au cea mai bună autonomie de pe piață, iar la polul opus sunt laptopuri de gaming.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu