Acer Aspire 3 A315-53-50F8, laptop office cu i5-7200U Kaby Lake

Acer Aspire 3 A315-53-50F8 e un laptop prezent pe piaţă de la începutul lui 2019, iar din această cauză vine echipat cu procesor i5 Kaby Lake şi cu ecran de 15,6 inci. E un model office-multimedia pentru cei interesaţi în a naviga pe net sau viziona filme cu acest model. Lipsa graficii cu memorie dedicată nu e un dezavantaj deoarece în felul acesta o să aveţi parte de un dispozitiv cu o portabilitate extinsă (bateria va ţine undeva la 7 ore).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi se adresează celora cu un buget mediu interesaţi de ceva fiabil şi care să fie actual încă vreo 4 ani… pe puţin. Din imaginea de alături puteţi vedea că are un design nou cu o singură balama. Acesta e identic pentru A315-53 şi A315-53G.


Păreri pro şi contra

Dacă vă interesează ceva performant atunci modelul de faţă e unul pentru dvs deoarece vine echipat cu procesor i5-7200U. E un procesor din seria Kaby Lake care are două nuclee, iar cipul grafic e unul integrat, fiind vorba despre un Intel HD 620. Există o alternativă cu grafică dedicată, acesta fiind disponibil aici şi are GeForce MX130.
Pentru ca toate sarcinile rulate pe Acer Aspire 3 A315-53-50F8 să fie fluente acest model are 4GB memorie RAM, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut 8GB şi SSD.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar pentru ca ochii să fie păziţi de efectele negative ale luminii albastre acest model are BlueLightShield. Dacă Asus are Eye Care atunci şi Acer a trebuit să-i ajungă din urmă.
Stocarea e pe HDD de 1TB, dar ar fi fost mai bine dacă ar fi avut Solid State Drive… după cum am scris mai sus.

De final pot spune că acest model e unul care nu doar arată bine, ci care e funcţional şi va face faţă celor mai solicitante sarcini fără să dea semne de oboseală. La capitolul ergonomie acest model stă bine deoarece ecranu e anti-orbire, cu filtru pentru lumina albastră, iar tastatura e chiclet.

Te-ar mai putea interesa