Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3 A315-53-50F8, laptop office cu i5-7200U Kaby Lake

Acer Aspire 3 A315-53-50F8 e un laptop prezent pe piaţă de la începutul lui 2019, iar din această cauză vine echipat cu procesor i5 Kaby Lake şi cu ecran de 15,6 inci. E un model office-multimedia pentru cei interesaţi în a naviga pe net sau viziona filme cu acest model. Lipsa graficii cu memorie dedicată nu e un dezavantaj deoarece în felul acesta o să aveţi parte de un dispozitiv cu o portabilitate extinsă (bateria va ţine undeva la 7 ore).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi şi se adresează celora cu un buget mediu interesaţi de ceva fiabil şi care să fie actual încă vreo 4 ani… pe puţin. Din imaginea de alături puteţi vedea că are un design nou cu o singură balama. Acesta e identic pentru A315-53 şi A315-53G.


Păreri pro şi contra

Dacă vă interesează ceva performant atunci modelul de faţă e unul pentru dvs deoarece vine echipat cu procesor i5-7200U. E un procesor din seria Kaby Lake care are două nuclee, iar cipul grafic e unul integrat, fiind vorba despre un Intel HD 620. Există o alternativă cu grafică dedicată, acesta fiind disponibil aici şi are GeForce MX130.
Pentru ca toate sarcinile rulate pe Acer Aspire 3 A315-53-50F8 să fie fluente acest model are 4GB memorie RAM, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut 8GB şi SSD.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar pentru ca ochii să fie păziţi de efectele negative ale luminii albastre acest model are BlueLightShield. Dacă Asus are Eye Care atunci şi Acer a trebuit să-i ajungă din urmă.
Stocarea e pe HDD de 1TB, dar ar fi fost mai bine dacă ar fi avut Solid State Drive… după cum am scris mai sus.

De final pot spune că acest model e unul care nu doar arată bine, ci care e funcţional şi va face faţă celor mai solicitante sarcini fără să dea semne de oboseală. La capitolul ergonomie acest model stă bine deoarece ecranu e anti-orbire, cu filtru pentru lumina albastră, iar tastatura e chiclet.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu