Acer Aspire 3 A315-53-31GL, laptop negru cu Core i3 Kaby Lake

Acer Aspire 3 A315-53-31GL e un model care ar trebui să-l alegeți pentru că oferă dotări foarte bune și componente destul de noi. Procesorul Core i3 Kaby Lake are performanțe bune în multe tipuri de taskuri, dar și restul componentelor sunt importante – memorie RAM, SSD și placă video. Placa video este cea care ține de procesor și nu aveți nevoie de mai mult pentru că vă doriți o durată de viață ceva mai mare. Modelele cu memorie video dedicată au un consum mai mare ca și procesoarele de gaming, deci nu vă veți bucura prea mult de baterie.

Cele mai accesibile laptopuri disponibile sunt cele de tip office pentru că au un hardware mai accesibil, dar mai sunt și cele care au o greutate redusă care pot costa destul de mult (ultrabookuri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți să mai puneți 4GB pe acesta sau chiar 8GB dacă vă interesează multitaskingul. Acesta e singurul upgrade care l-ați putea face pe acest laptop. Laptopurile sta foarte bine la partea de conectivitate și nu trebuie să facă parte dintr-o anumită serie pentru a avea porturi rapide sau tehnologii fără fir noi.

Păreri pro și contra

Performanțele sale se datorează în mare procesorului și SSD-ului, e bine să aveți această combinație de componente pentru că un HDD e cam lent. Nu costă foarte mult și cred că se datorează faptului că nu are Windows 10 preinstalat, dar tot trebuie să alegeți această versiune pentru a beneficia de cele mai bune drivere. Autonomia sa promite o autonomie maximă de 7 ore, însă ea e ceva mai mică dacă alegeți o luminozitate ma im are la ecran, vă conectați wireless la internet sau redați clipuri video. Nu ar trebuie să vă preocupe acest aspect dacă îl folosiți la birou, unde aveți o priză în apropiere.

Acer Aspire 3 A315-53-31GL face parte dintr-o serie populară care a fost prezentă mult timp pe piață și care are un design elegant pe negru. Din poză se vede că acesta are un ecran cu imagine 1080p, astfel detaliile sunt ceva mai vizibile și textul e mai clar (ascuțit).

Lasă un comentariu